Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kotimatkalla – Viimeiset mökkipäivät

Kotimatkalla ollaan nelostiellä ja pakkohan näitä mökin kuvia on vielä fiilistellä yhden postauksen verran. Meidän koko perheelle suvussa periytynyt hirsitalo on tärkeä paikka kaikkine muistoineen ja siksi tämä paikka näyttelee aika tärkeätä roolia minun blogissa kesäisin. Samoin kuin Etelä-Espoon merenrannat, jotka on meidän kotimaisemia. Olen monesti miettinyt, että miten upeata on saada nauttia kesäisin sekä meri- että järvimiljöön kauneudesta. Molemmissa on puolensa, jotka vetoavat minuun.

Onhan Suomen kesä ja luonto muutenkin niin kaunista katseltavaa, että sitä on kiva kuvailla blogiin ja yhdistää se Lucan lapsuusmuistoihin tulevaisuutta varten. Itse ainakin muistan ne kaikki lapsuuden kuumat ja pitkät kesät, valoisat kesäillat, kun leikittiin serkkujen kanssa iltamyöhään ja syötiin jäätelöä, pujotettiin ahomansikoita viljan tähkään sekä nukuttiin aitassa pitkään yövalvomisten takia. Juteltiin ihastuksista, pelattiin korttia ja lakattiin kynsiä sekä juteltiin vaan niitä näitä. Silloinhan kesät oli jotenkin oudosti pidempiä ja kuumempia tai sitten aika kultaa muistot. Ehkä vähän molempia.

Nyt poika nukkuu turvaistuimessa ja isin auto menossa kotia kohti Espooseen. Kiitos ukki ja mummo kivasta lomasta Pohjanmaan kesämummolassa. Nyt taas jaksetaan tällä erää, just siihen juhannukseen asti.

Kaunista sunnuntaita ja tulevaa viikkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *