Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mökkielämän kuvia ja tunnelmia osa 2

Luca tuhisee unessa kamarissa minun lapsuuden ajan lakanoissa, totaalisen väsyneenä päivän leikeistä, joten nyt on hyvä hetki päivittää tänne taas mökkikuvia ja tunnelmia.

Uskon niin vahvasti siihen, että kuva kertoo enemmän kuin miljoona sanaa, ja siksi tykkään kuvata pieniä hetkiä ja iloja arjesta, niistä tavallisista päivistä, joita emme aina osaa arvostaa riittävästi. Siksi tämä postaus on sisällöllisesti lähinnä kuvapainotteinen. Eikä muuta tarvitse.

Ehkä nyt, kun maailma vetäisi maton jalkojemme alta koronan myötä, niin paluu luontoon ja yksinkertaisten asioiden äärelle nousee kunnolla uuteen kukoistukseen. Jääkö ilmiö pysyväksi, se jää nähtäväksi ajan kanssa. Nyt me kuitenkin tunnelmoidaan maalaiselämästä tuttuun tapaan ja odotetaan isiä viikonlopuksi tänne meidän luokse.

Nyt kuvat on latautunut postaukseen, joten hyvää yötä muu maailma, ja minä lähden ansaituille yöunille. Ihanaa viikonlopun alkua kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *