Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Mökkeilyä Antti Tapani -malliston vaatteissa

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani -mallisto

A niin kuin asenne. Tämä minulle tulee ensimmäiseksi mieleen lahjakkaasta Antti Tuiskusta ja hänen omasta vaatemallistostaan, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Mallisto tarjoaa ennen kaikkea rentoja ja sporttisia katumuoti-vaatteita unisex -tyyliin. Mallisto on toteutettu Prismalle ja Antti Tuisku on ollut suunnittelutyössä vahvasti mukana alusta lähtien.

Minä sain valita mallistosta kotikäyttöön muutamia vaatteita, joihin aivan erityisesti ihastuin. Tässä postauksessa esittelen teille Antti Tapani unisex collegepaidan ja naisten treenitrikoot, jotka pakkasin mökkikassiin mukaan Pohjanmaalle.

Collegepaita on unisex, joten itse ainakin otin siitä kokoa pienemmän kuin normaalisti eli koon XS. Paita on laadukasta materiaalia, pääosin puuvillaa, ja siinä on AT-logolla varustettu musta printti valkealla pohjalla. Tyylikäs mustavalkoinen väriyhdistelmä toimii aina ja on todellinen klassikko. Myös minun mies iski silmänsä kyseiseen paitaan nähtyään sen päälläni ja sanoi, että voisi itsellensä saman haluta. Paita siis todellakin on unisex ja toimii sekä miesten että naisten päällä.

Collegepaita sopii hyvin yhdistettäväksi malliston treenitrikoisiin, joita löytyy naisten ja miesten malleja. Naisille mallistosta löytyy trikoot samalla AT-logolla kuin gollegepaidassa, mutta itselle valikoitui treenitrikoot, joissa AT-printtiä on lahkeissa kapeana pystyraitana. Trikoot joustaa hyvin, mutta ovat kuitenkin istuvat päällä.

Collegepaita ja treenitrikoot sopivat hyvin koiralenkille, leikkipuistoon ja omalle pihalle leikkeihin pojan kanssa sekä mökkielämään. Aivan täydellisiä joka päivän luottovaatteita, joita ei voi koskaan löytyä vaatekaapista liikaa. Näistä minä tykkään, eikä laadussakaan ole moittimista. Suosittelen lämpimästi!

Ihanaa uutta viikkoa ja kesän odotusta ?

Tutustu koko Antti Tapani -mallistoon täältä

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani -mallisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *