Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Preecon trampoliinista iloa koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Preeco

Mikä on se liikunnan iloa tuottava väline, joka sopii taaperosta alkaen koko perheelle? Oikea vastaus on tietenkin trampoliini! Meidän pihalle saapui kotimaisen verkkokaupan Preecon laadukkaasta valikoimasta Premium trampoliini turvaverkolla, jonka halkaisija on upeat 457 cm vauhdikkaisiin pomppuleikkeihin hyvin sopien.

Voi niitä pienen pojan riemunkiljahduksia, kun posti toi oven eteen trampoliinin paketit ja kerroin hänelle, että isi alkaisi sitä kasaamaan illalla töiden jälkeen. Olin näyttänyt Lucalle tulevan trampoliinin kuvan jo etukäteen Preecon verkkosivuilta eli hän tiesi tätä kesän ykkösjuttua odottaa saapuvaksi. Trampoliini tuli Lucalle tutuksi talven aikana Hop Lopista, joten siksi oli upeata, että Preecon kautta tarjoutui tilaisuus saada pojalle kotipihaan aivan oma tramppa.

Turvallisuus tärkeintä trampoliinin valinnassa

Kun mietin Lucalle trampoliinia, niin tärkein ja aivan ehdoton kriteeri sille oli turvallisuus. Valitsin luotettavan trampoliinien jälleenmyyjän, jolla on vuosien kokemus laitteista. Preecon taival verkkokauppana on alkanut jo vuonna 2011 intohimosta yrittämiseen ja laadukkaiden tavaroiden jälleenmyyntiin verkossa. Preeco on kasvanut alkuvuosista jo yli 4000 tavaran verkkokaupaksi työllistäen nykyisellään 15 henkilöä. Preeco oli meidän perheelle varma valinta, koska korkea laatu oli meille tuttua jo ennestään terassiltamme löytyvien pihakalusteiden kautta.

Preecon kokemuksen lisäksi Lucan turvallisuuden takaa trampoliinin ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on 5 W muotoista jalkaa vakauden aikaan saamiseksi, 8 suojapehmustettua ja 1 ympyrä suojatolppa, jotka tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa vetoketjulla. Lisäksi turvallisuutta lisääviä tekijöitä ovat Heavy duty jouset, jotka kiinnittävät PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen turvallisen pomppimisen, rungon ja maton välinen pehmustettu PVC-suojapatja sekä UV suojattu PVC-kangas.

Kun valitsimme trampoliinin mallia, niin pidin mielessäni sen, että turvallisuuden lisäksi koko on tärkeä. Kun valitsee laadukkaan trampoliinin pitkällä käyttöiällä, niin silloin suuri trampoliini on hyvä valinta, koska se sopii myös vanhemman lapsen leikkeihin. Toki Preecon trampoliinien valikoimasta löytyy kaiken kokoisia tramppoja, mutta meille valikoitui malli, joka kestää myös aikuisen aina 150 kilon painoon asti.

Käyttökokemukset ja lämmin suositus

Trampoliini oli helppo kasata, eikä sen kasaamiseen tarvinnut mitään erikoistyökaluja. Aivan itse mieheni kanssa selvisimme hommasta. Minä lähinnä avustin ja pujottelin naruja, jolla turvaverkon alalaita kiinnittyy runkoon napakasti. Kokemukset trampoliinista ovat pelkästään positiivisia ja hyvin tramppa kestää myös aikuisen hypyt. Koska trampan halkisija on laaja, niin Luca on keksinyt, että hyppelyn lisöksi trampan päällä voi pelata jalkapalloa.

Erityisen hienoa on, että trampoliinin laatu näkyy käytön lisäksi myös tyylikkäässä designissa eli trampoliini on hienon näköinen pihallamme. Sopii todella hyvin Lucan hiekkalaatikon viereen, joten pojalla riittää mielekästä puuhaa tulevana kesänä. Trampoliini on myös terassin vieressä, joten minä saan halutessa lepäillä sohvalla ja katsella pojan iloista hyppelyä. On se jännä miten lapset jaksavatkin hypellä trampalla vaikka tuntikausia ja innostua siitä päivästä sekä vuodesta toiseen.

Laadukas trampoliini on aivan ehdoton juttu, joka lisää lapsen liikunnallisuutta leikin kautta, parantaa koordinaatiokykyä ja tasapainoa sekä lisää lihasvoimaa. Suosittelen lämpimästi Preecoa ja heidön trampoliineja koko perheen iloksi!

Ihanaa tulevaa kesää kaikille 😘

Kaupallinen yhteistyö: Preeco

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *