Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Kesä tulee, onko vartalosi valmis?

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe
*Sisältää mainoslinkkejä

TwistBe:n täsmätuotteilla iho kesäkuntoon

Kevätauringon lisääntyessä ja lämpöasteiden kohotessa alkaa omassa päässäni pyöriä edessä oleva kesä. Se tarkoittaa paksuista vaatekerroksista luopumista, jolloin pitkät housut ja neuleet siirtyvät vaatekapin perimmäisille hyllyille, kukkamekkojen, shortsien ja t-paitojen tieltä. Samalla kun vaatekaapissa tapahtuu tämä vaatteiden kiertokulku, niin suuntaan katseeni vartalon ihoon, jossa näkyy talven kuivattama vaikutus, vaikka olenkin ahkerasti ihoa rasvaillut. Myös vartalolle on hyvä tehdä perusteellinen keväthuolto, antaa kuurina tehokkaampaa hoitoa, jonka jälkeen onkin ihana sujauttaa päälle se ehdoton lemppari mekko ja nauttia auringosta iho hyvinvointia hohtaen.

Tässä postauksessa esittelen muutamia täsmätuotteita, joita itse käytän tällä hetkellä vartalon ihoni elvyttämiseksi. Tuotteet löytyvät ihanan  TwistBe:n valikoimasta. TwistBe nimi on lyhenne sanoista ”The Way Its’s Supposed To Be” eli niitä laadukkaita, ekologisia ja eettisiä tuotteita oikeasti järkevään hintaan. Tällä ideologialla TwistBe toimii kokonaisvaltaisena ihonhoitotuotteiden ja verkkokaupan myymälänä Helsingin Kampissa, jota pyörittää intohimolla puhtaaseen kosmetiikkaan kolmen naisen, Veeran, Katin ja Susannan muodostama asiantuntija-tiimi.

VARTALONKUORINNasta Hohdetta iholle

Talvisin olen ajoittain hieman saamaton kuorimaan ihoani, jonka huomaan keväällä ihon kunnossa. Siksi kevään tullen aloitan tehokuurin vartalon kuorinnassa saavuttaakseni sen maksimaalisen pehmeyden. Aivan ihana tuote tähän tarkoitukseen on Flow Cosmeticsin aromaterapeuttinen Amethyst vartalokuorinta, jonka hoitava teho perustuu luomu sheavoihin, luomu kookosöljyyn ja kotimaiseen mustikkaan. Tässä tuotteessa on parasta sen huumaavan tuoksun lisäksi se, miten kosteutetuksi tuote ihon tekee. Tämä on juuri se vartalonkuorinta -tuote, jonka nyt kaikki haluavat. Tähän tuotteeseen pääset tutustumaan täältä.

VartaloöljY apuna ihon Tehohoidossa

Itselläni on niin kuivuuteen taipuvainen iho, että tykkään suosia ihon kosteutuksessa vartalovoiteiden rinnalla vartaloöljyjä. Yksi uusista suosikeistani on Essen vegaaninen vartaloöljy, joka on todellinen luksus-ihanuus, jonka avulla itseä saa hemmotella oikein kunnolla. Tässä tuotteessa ihoa hellivät laadukkaat kasviöljyt muun muassa Jojoba-, marula- ja Kalahari melonin öljyt tehden ihosta niin samettisen pehmeän ja kimmoisan kuin kuvitella saattaa. Olen levittänyt tuotetta iltasuihkun jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin tuote levittyy erityisen hyvin. Tuote imeytyy myös nopeasti,  eikä jätä tahmaista tuntua levityksen jälkeen. Tähän super-tuotteeseen pääset tutustumaan täältä.

Kehon hyvinvointi alkaa jaloista

Jalkojen hyvinvointi on tärkeätä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Itse säilytän jalkavoidetta yöpöydän alahyllyllä naistenlehtien vieressä ja teen rentouttavan hieronnan jalkapohjille ennen nukkumaanmenoa. Tämä rituaali hemmottelee myös mieltä kehon lisäksi. Flow Cosmeticsin piparminttu jalkavoide on nimensä mukaisesti piparmintulle herkullisesti tuoksuva ja todellinen tehohoito kuiville kantapäille aitojen luonnollisten öljyjen ansiosta. Tätä tuotetta voi käyttää myös huulirasvana ja sipaista kuiviin kyynärpäihin. Tutustu tähän monipuoliseen tuotteeseen lisää täältä.

Vartalovoide on kaiken A ja O

Kun vartalo on hyvin kuorittu, niin iho on avoinna vastaanottamaan vartalovoiteiden tehoaineet ja saamaan niiden avulla hyvinvointia ja pehmeyttä. Amethyst vartalonkuorinnan jälkeen olen käyttänyt Evolven African Orange käsi- ja vartalovoidetta, joka tuoksuu miedon eksoottisesti veriappelsiinilta ja vaniljalta. Vartalovoide levittyy täydellisesti ja antaa iholle samettisen pehmeyden olematta kuitenkaan liian raskaan tuntuinen. Todella hyvä tuote siksi myös käsivoiteeksi. Tuotteen tehoaineena on esimerkiksi sheavoita, veriappelsiinin öljyä ja luomulaatuista auringonkukkaöljyä. Tähän ihastuttavaan tuotteeseen pääset tutustumaan täältä.

Kesä on kohta jo nurkan takana ja näillä tuotteilla hoidan ihoani priimaan kesäkuntoon. Toivottavasti myös sinä sait hyviä vinkkejä tuotteista, joiden avulla voit täydentää ihosi kauneusrutiineja. TwistBe:n upeasta verkkokaupasta löydät näiden tuotteiden lisäksi monet muut ihanat iki-suosikit, joihin pääset tutustumaan täältä.

Ihanaa kesän odotusta kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *