Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Vihersmoothie Rawmix2 blenderillä ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Rawmix 2 blenderi osa arkea ja rESepti

Meidän kotikeittiöstä on nyt muutaman viikon ajan löytynyt huipputehokas, tyylikäs ja laadukas Rawmix 2 blenderi, jolla olemme valmistaneet iltaisin terveellisen smoothien. Hyvällä blenderillä smoothien tekeminen on ihanaa ja olen aivan rakastunut tähän laitteeseen. Samoin mieheni tykkää, kun saa terveellisen smoothien ennen nukkumaan menoa, jonka tekeminen vie minulta ainoastaan muutaman minuutin.

Pääsääntöisesti pidämme eniten marjapohjaisista smoothieista ja olen hakenut pitkään sitä taivaallisen hyvää vihersmoothie reseptiä, mutta siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Olen päässyt todella hyvään makuun asti ja alla resepti iloksenne.

Tämä resepti on mitoitettu neljälle. Ainekset ovat: 150 g pinaattia, 2 banaania, pussi lehtikaalia, hunajaa 1-3 rkl maun mukaan ja appelsiinimehua 5 dl. Revi pesty lehtikaali blenderiin, paloittele banaani joukkoon ja lisää muut aineet. Blendaa smoothieksi ja nauti heti.

Reseptin ainesosat on yksinkertaiset, enkä usko siihen, että smoothien maku välttämättä paranisi ainesosien runsauden myötä. Yksinkertaisuus on monesti valttia ja tällöin ainesosien maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä smoothie on todellakin vihreää ja hyvää, jonka avulla tuet luontaisesti terveyden ja vastustuskyvyn ylläpitoa omassa kehossasi.

Rawmix 2 blenderin käyttökokemukset

Olen tosiaan blendannut meille smoothie-juomia tällä koneella nyt muutaman viikon ajan ja ihastunut tyylikkään designin lisäksi koneen tehoon. Pakastepinaatti ja jäässä olevat marjat soseutuu pienessä hetkessä tilavassa kannussa, johon mahtuu reilusti aineksia. Ainahan blenderistä ääntä lähtee, mutta tämä ei ole äänen puolesta kovimmasta päästä. Olen pystynyt käyttämään laitetta päivällä, ilman, että poikani on herännyt päiväunilta.

Blenderin puhdistus on myös helppoa. Käytön jälkeen kannuun laitetaan vettä enintään puolilleen ja muutama pisara pesuainetta, jonka jälkeen laite päälle ja se puhdistaa itsensä. Sitten kannun huuhtelu ja puhdasta tuli. Helppoa ja nopeaa kuten myös itse ruokien valmistus.

Blenderin design täytyy myös erikseen mainita. Meiltä löytyy valkean värinen runko, mutta värivaihtoehtoja löytyy myös musta ja punainen. Ulkomuoto on tyylikkään hillitty, joten laite sulautuu helposti osaksi sisustusta. Meillä laite on sulassa sovussa yrttien, viherkasvien ja koriste-esineiden rinnalla keittiömme tasolla, eikä se mitenkään ns. pistä silmään.

Alekoodi ja suositus

Jos sinulle heräsi halu hankkia Rawmix 2 blenderi ja saada sen kilpailukykyisen 299 euron hinnasta alennusta, niin koodilla arjensuklaasuukkoja voit tiputtaa hinnasta 5 prosenttia. Minä olen tyytyväinen Rawmix2 blenderin käyttäjä ja tätä laitetta on helppo ilolla suositella. Laitteen tilaukseen ja tutustumiseen pääset täältä sekä tilaamalla tuotteen tuet samalla kotimaista yritystä: rawmix.fi

Lue myös aiempi postaukseni Rawmix 2 blenderistä: Rawmix 2 smoothie reseptit ja alekoodi

Ihania ja maistuvia smoothie -hetkiä ?

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *