Hae
Arjen suklaasuukkoja

Vapun 2020 tunnelmat kuvina

Sokerihumala ja ruoka-ähky kuvaavat ehkä parhaiten tätä vappua. Kiitos miehelleni, joka kaivoi esiin grillin autotallista ja loihti meille ihanat marinadit lihoihin sekä ravintola Saslikille erinomaisesta brunssikassista.

Jo näistä kuvista huomaa, että meillä on herkuteltu ja kunnolla. Uskokaa tai älkää, mutta näissä kuvissa ei edes ole kaikkia vapun herkkuja. Puuttuu ainakin erilaiset makkarat ja jäätelöt. No vappu on vain kerran vuodessa ja silloin on lupa herkutella ja nauttia elämästä eri tavalla kuin arkena.

Ruoan lisäksi toinen vappumme teema on Ryhmä Hau. Luca sai Ryhmä Hau vappupallon ja uusia leluja teeman mukaisesti. Lisäksi tänä aamuna olohuoneessa nousi ilo ylimmilleen, kun huomasimme, että Yle Areenaan oli ilmestynyt kokonainen uusi kausi Ryhmä Hau -jaksoja. Me jatketaan siis brunssin sulattelua Ryhmä Haun kanssa ja seuraavaksi ulos oman pihan hiekkalaatikolle, jonka mies sai valmiiksi sopivasti vapuksi.

Ihanaa Vapun-päivää kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *