Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Ruohonjuuren kotimaisen luonnonkosmetiikan helmiä ja ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Olen viime viikkojen aikana viettänyt aikaani kotimaisen luonnonkosmetiikan kiehtovassa maailmassa ja saanut testata Ruohonjuuren kattavasta valikoimasta luonnonkosmetiikan ehdottomia helmiä, joiden upeisiin tuotteisiin olen ihastunut. Minulla on ollut testissä Ilona Luonkos -sarjasta öljypuhdistus- ja vartalokakut, Frantsilan luomuyrttitilan hiustuotteita, Flow Cosmetics -sarjan hiustuotteita ja Murumuru -sarjan lähituotantona tuotettuja kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteita.

Tähän postaukseen olen nostanut jokaisesta kirjoittamastani jutusta olennaisia seikkoja testituotteista ja yrityksistä niiden takana, sillä nyt jos koskaan kannattaa suosia kotimaisia yrittäjiä ja heidän ihania tuotteita, joihin voit tutustua ja tehdä tilauksen Ruohonjuuren verkkokaupassa. Lisäksi löydät linkit aiemmin kirjoitettuihin artikkeleihin ja lopussa on ohjeet miten osallistut 50 euron arvoisen Ruohonjuuren kotimaisen luonnonkosmetiikan tuotepaketin arvontaan.

Ilona Luonkos

Luonkos -sarjan öljypuhdistus- ja vartalokakut olivat itselleni aivan uusi tuote ja ihmettelin miksi en ole ottanut näitä käyttöön jo aiemmin, sillä niin ihania nämä karamelleja muistuttavat kakkuset ovat. Rasiat ovat jo houkuttelevan muotoisia ja värisiä, puhumattakaan itse kakkujen ihanuudesta, jotka valmistetaan käsityönä Naantalissa.  Näistä suosikkini oli taivaallinen vartalokakku, jota tuoksuttelen aina ennen levitystä, koska kakun tuoksu tuo mieleeni edessä olevan kesän ja hellepäivät.

Lue lisää Luonkos -sarjan tuotteista:

Ilona Luonkos -sarjan herkulliset öljypuhdistus- ja vartalokakut

Frantsilan hiustuotteet

Nämä testituotteet olivat itselleni entuudestaan tuttuja, joten tiesin mitä tuotteilta pystyin odottamaan. Frantsilan luomuyrttitilan hiustuotteilla hiukset saa kiiltoa, terveyttä ja syväpuhdistusta. Koivu-turve shampoo ja Koivu-turve hoitoaine sekä hiuspohjan hoitoöljy täydentävät kaikki toisiaan antaen hiuksille ja hiuspohjalle kaivattua hehkeyttä. Näistä tuotteista ihastuin erityisesti Koivu-turve shampooseen, jonka ansiosta sain hiuksiini erityistä pehmeyttä ja plussat tuotteelle myös kerrassaan ihanasta metsän tuoksusta. Luonnon oma tuoksu säilöttynä kauniisiin pakkauksiin.

Lue lisää Frantsilan hiustuotteista:

Frantsilan luomuyrttitilalta hehkeytta hiuksille

Flow Cosmetics

Flow Cosmeticsin ihastuttavat palamaiset shampoo- ja hoitoainepalat olivat uusi tuttavuus minulle testituotteiden joukossa. Alussa niiden käyttö vaati hieman opettelua, mutta kun pari ensimmäistä pesukertaa oli harjoiteltu, niin opin jo varsin taitavasti käsittelemään hiukseni näillä suortuva kerrallaan. Sarjasta löytyy useita eri vaihtehtoja ja itselläni on käytössä kosteuttava Coconut-milk shampoopala ja Hamppu hoitoainepala sekä lisäksi Coconut-milk-kookoskerma hiusnaamio, jotka sopivat loistavasti yhteen toisiaan täydentämään. Flow Cosmeticsin kotimaiset ja vegaaniset luomutuotteet valmistuvat yrityksen omalla pientehtaalla Riihimäellä. Näistä oli hankala muodostaa ehdotonta suosikkia, mutta ehkä shampoo- ja hoitoainepala yhdessä on niin kekseliäs idea, että ansaitsevat yhdessä suosikin tittelin.

Lue lisää Flow Cosmeticsin hiustuotteista:

Flow cosmeticsin uuden sukupolven hiustuotteet/

Murumuru kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteet

Murumuru -tuotteet valmistetaan lähituotantona Herttoniemessä Helsingissä. Kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteiden lisäksi sarjasta löytyy tuotteita hiuksille. Tuotteet perustuvat murumuruvoihin, joka on omiaan vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan ihoa. Tuotteet ovat siis erinomaisia herkälle iholle ja osa tuotteista sopii koko perheelle, josta tuotteet saavat itseltäni ison plussan.  Käytössäni on sarjasta vartalon hoitovoide ja hoitoöljy sekä kasvojen hoitoon silmänympärysvoide, kasvoöljy ja C-vitamiini seerumi. Näistä suosikiksi kohosi vartalon hoitoöljy, jonka mustaherukkainen tuoksu on aivan ihastuttava. Tykkään tuotteesta myös siksi, että tuote sopii myös perheen pienimmille ja olenkin käyttänyt tätä yhdessä 2-vuotiaan poikani kanssa.

Lue lisää Murumuru -tuotteista:

Murumurun ihana luonnonkosmetiikka

Arvonta instagramissa

Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä käyttämään näitä Ruohonjuuren ihastuttavia luonnonkosmetiikan helmiä, mikäli arpaonni suosii Instagramin puolella käynnissä olevassa arvonnassa.  Saan nimittäin arpoa seuraajilleni 50 euron arvoisen kotimaisen luonnonkosmetiikan tuotepaketin.

Osallistuminen ja säännöt:

  1. Seuraa tiliä @maaritsarin
  2. Seuraa tiliä @ruohonjuurioy
  3. Tägää mukaan kaveri, joka myös mielestäsi ansaitsisi voiton
  4. Jokainen erillinen tägäys on uusi arpa

Osallistumisaika päättyy 17.5.2020 klo 12.00 ja arvontaan pääset  täältä

Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa kevään jatkoa ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *