Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Murumurun ihana luonnonkosmetiikka

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Kotimaiset Murumuru -tuotteet on todellista luksus-lähituotantoa, sillä ne valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Tuotteiden pääraaka-aineena on murumuruvoi, joka tunnetaan erityisesti tulehdusta ja ihoa rauhoittavasta vaikutuksesta. Sarjassa minua houkuttaa ekologisuuden ja luonnollisuuden lisäksi tuotteiden monikäyttöisyys, koska usea tuote sopii itseni lisäksi myös 2-vuotiaan poikani iholle. Sarja onkin omiaan herkälle iholle ja sisältää monia herkullisia hoitoöljyjä, jotka ovat ehdottomia suosikkejani kuivan ihoni hoidossa. Kaikki Murumuru -tuotteet on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Murumuru -tuotteista olen käyttänyt kotona vartalon hoitovoidetta ja hoitoöljyä sekä kasvojen C-vitamiiniseerumia, kasvoöljyä ja silmänympärysvoidetta, joten olen saanut itse havaita tuotteiden hellän ja hoitavan vaikutuksen iholle. Näistä tuotteista hoitovoide ja hoitoöljy sopii myös perheen pienimmille ja olenkin sipaissut iltapesun jälkeen näitä myös poikani polvitaipeiden kuiviin kohtiin. Murumurun yksi periaatteista onkin tuotteiden monikäyttöisyys ja vastuullisuus, joka näkyy muun muassa kierrätettävinä tuotteiden pakkauksina.

Ehdoton suosikkini näistä ihanista tuotteista on Murumuru -hoitoöljy, jonka tehoaineena toimii muun muassa mustaherukan siemenöljy ja chiasiemenöljy, jotka sisältävät iholle tärkeitä omegarasvahappoja. Lisäksi tuotteessa on E-vitamiinia ja viinirypäleöljyä ihon kosteutukseen ja hellään hoitoon. Sen lisäksi, että tuote on erityisen hoitava sekä minun että poikani iholle, niin lisäksi olen ihastunut sen taivaalliseen tuoksuun, joka tulee pääosin mustaherukasta. Liian usein mielletään, että luonnonkosmetiikassa olisi pelkästään neutraali tuoksu, mutta tämä tuote on esimerkiksi loistava esimerkki siitä miten ihania luonnon omat tuoksut ovat ja miten niitä voidaan onnistuneesti siirtää luonnonkosmetiikkaan. Pisteet tuotteelle myös siitä, että öljy on hyvin imeytyvää, eikä jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi.

Vaikka vartalon hoitoöljy onkin suosikki, niin olen ihastunut koko sarjaan. Siihen miten yksinkertaisilla ainesosilla saadaan aikaiseksi tehokkaasti ihoa hoitava setti. Hoitovoiteessa esimerkiksi tehoaineena on viinirypäleöljy, betaiini ja murumuruvoi sekä silmänympärysvoiteessa murumuruvoin lisäksi hyaluronihappo ja C-vitamiini, Sodium PCA ja E-vitamiini, jotka kosteuttavan vaikutuksen lisäksi laskevat silmien turvotusta.

Kasvojen koko ihoa olen kosteuttanut ja hoitanut paljon ihastusta herättäneellä C-vitamiiniseerumilla, jonka salaisuus piilee kotimaisessa kaurauutteessa, prebiooteissa, C-vitamiinissa ja hyaluronihapossa, jonka tuoksusta myös pidän erityisen paljon. Tuote antaa kasvoille sitä paljon puhuttua luonnollista hehkua ja elinvoimaa, joten ymmärrän miksi tuote on niin pidetty. Seerumin imeydyttyä olen vielä viimeistellyt kasvot kasvoöljyllä, jonka teho perustuu jojoba- ja aprikoosinkiviöljyyn sekä E-vitamiiniin, joka on yksi parhaimmista kasvoöljyistä joita olen käyttänyt ja sopii erinomaisesti sarjan seerumin kanssa käytettäväksi.

Alla linkki Ruohonjuuren verkkokauppaan, jossa voit tutustua koko Murumuru -sarjaan sekä tehdä halutessasi tuotteista tilauksen:

https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/murumuru

Ihanaa viikon alkua kaikille ja pidetään huolta toisistamme ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *