Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Huhtikuun Goodiebox – Mikä herkkupala kesän odotukseen

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Huhtikuun Goodiebox oli todellinen yllätys, koska boksista puuttui tuote-esittelyjä sisältävä kortti, josta olin aluksi ihmeissäni. Todellinen yllätyksien boksi siis saapui kotiini tässä kuussa. Alun hämmennyksen jälkeen ajattelin, että lähden boksin tuotteiden kanssa ns. sokkotreffeille, enkä perehdy tuotteisiin ennen testausta edes googlen kautta, vaan yllätän itseni kunnolla ja aidosti. Se osoittautui hyväksi ideaksi, koska parista tuotteesta, jotka oli itselleni aivan uusia juttuja, löysin niin paljon hyviä puolia, että jätän ne osaksi päivittäisiä rutiineja. Liian usein olen huomannut katsovani tuotekortista myös ensimmäiseksi hintoja ja muodostavani ennakokäsityksiä niiden perusteella. Tästä tavasta haluan opetella pois, sillä hinta ja laatu ei välttämättä aina kulje käsi kädessä, eikä kaikki kalliitkaan tuotteet sovi kaikille ihotyypeille.

Huhtikuun Goodieboksista löytyi: N.A.E. Delicatezza Shower Gel, Masque me Up Spot On Perfekt Skin Patches, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum, Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo ja Dr. Botanicals Lemon Superfood All-in-one Rescue Butter. Testauksien jälkeen nostan tästä boksista esille kolme supertuotetta, joihin ihastuin valtavasti. Nämä ovat hyaluronihappoa sisältävä seerumi, suihkugeeli ja monitoimivoide.

Pestle & Mortarin palkintoja kahminut seerumi on ihana lisä hyaluronihappoja sisältäviin tuotteisiin, joita käytän päivittäin aamuin ja illoin erityisesti silmien ympäryksen seudulla. Vannon sen nimeen ja uskomattomaan tehokkuuteen sitoa kosteutta ihoon. Aamuisin taion pois väsyneen ilmeen kasvoiltani hyaluronihapon avulla ja se kuuluu aamuihini yhtä ehdottomasti kuin vihreä tee. Peste & Mortarin tuote on tehokas ampulli sisältäen hyaluronihappoa ja pantenolia, jonka tehokkuuden ihon kiinteytyksessä huomaan helposti jo pienen määrän levityksen jälkeen. Mainitaan tästä tuotteesta vielä se hinta 43 euroa/30 ml ja boksissa tuli 6 ml näytekoko.

N.A.E.n suihkugeeli on hajustamaton ja rauhoittava, joka sopii siksi erinomaisesti herkälle iholleni. Tuotteessa on kuitenkin mieto ja luonnollinen tuoksu, josta pidän. Kosteutusta iho saa suihkugeelin sisältämästä luomuappelsiinikukasta ja aloe vera -uutteesta. Täyden kympin herkän ihon tuote ja vielä edullinen hinnaltaan 3,89 euroa. Muutenkin N.A.E. edustaa hinta-laatu-suhteeltaan erinomaista luonnonkosmetiikkaa, jota kaikille luonnonkosmetiikan ystäville voi suositella.

Dr. Botanicalin monitoimivoide on myös yksi tämän kuun boksin ehdottomista lemppareista. Pidän muutenkin yleisvoiteista ja käytän niitä huulirasvana sekä jalka- ja käsivoiteena. Tuote sisältää muun muassa sitruunaruohoöljyä, C- ja A-vitamiinia sekä kookosöljyä. Huulirasvana olen tätä testaillut ja toimii hyvin. Tätä suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa avaamisen jälkeen, joten mukana kuljetettavaksi huulirasvaksi tuote ei sovi. Olenkin laittanut tätä iltaisin huulille yönaamioksi kosteutusta ja hoitoa antamaan. Vinkiksi myös annan, että kesän tullen jääkaapin viileätä monitoimivoidetta kannattaa testata hyönteisten puremien rauhoittamiseen.

Lopuksi vielä tunnustus: Boksin kahta muuta tuotetta en ole vielä testannut, koska kasvoillani ei ole sellaisia epäpuhtauksia, joihin tarvitsisin finnilaastareita. Jätän siis tämän tuotteen kaappiin ns. pahan päivän varalle. Kuivashampoot ovat myös tuote, joihin en ole ”oppinut”, mutta tuote pääsee kylpyhuoneen kaappiini jo herkullisen pinkin pakkauksen ansiosta.

Kaiken kaikkiaan loistava boksi, taas kerran, ja ihana kauttaus kesän odotteluun sekä itsensä hemmotteluun ?

https://www.goodiebox.fi

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *