Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Hurmaavan luonnollinen Vegan by Goodiebox

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Tätä minä olen odottanut ja suorastaan himoinnut, Vegan by Goodieboxia! Voi että millainen aarrearkku tämä boksi onkaan kaltaiselleni luonnonkosmetiikan super-fanille ja suurkuluttajalle. Aivan ihana idea Goodieboxin tiimiltä kasata tällainen erikoisboksi, jonka avulla kaikki voivat helposti tutustua luonnonkosmetiikan saloihin ja huomata luonnon puhtaiden ainesosien tehokkuuden kauneudenhoidossa. Käytän muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa, mutta onhan nämä nyt vaan niin vastustamattoman hurmaavia. Nyt boksi löytyy kotoani valmiina käyttöön kiitos Goodieboxin loisto tiimin, jonka pettämätön maku valita tuotteita ei ole vielä kohdallani pettänyt koskaan ?

Sitten tarkempaan tuote-esittelyyn eli tutkitaan mitä sieltä rapisevien silkkipapereiden alta paljastui. Tähän huikeaan kattaukseen on valikoitunut mukaan kuusi täyttä kokoa olevaa laadukasta tuotetta, jotka ovat: Human+Kind Moisturising Facial Cream (ovh 27,50), Manucurist Bird of Paradise – Green Nail Lacquer (ovh 14), Maria Nila Head & Heal Hair Masque (ovh 33), Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir (ovh 38), Bilou Tasty Donut Shower Foam (ovh 6,5) ja Raunsborg Hand Cream (ovh 16,7). Boksissa on hienosti huomioitu kasvot, kynnet, hiukset, vartalo ja kädet, siis hyvin laajalti näillä pääsee itseänsä hemmottelemaan.

Iskin silmäni heti muutamaan erityisen kiinnostavaan tuotteeseen, kuten Human+Kindin kasvovoiteeseen ja Maria Nilan hiusnaamioon. Maaliskuun Goodiebox sisälsi Human+Kindin vartalovoiteen ja olen sen jo kaikessa ihanuudessaan käyttänyt loppuun, joten odotan paljon myös tältä saman sarjan aloe veraa sekä shea- ja kaakaovoita sisältävältä kasvovoiteelta. Hiusnaamio taas kiinnostaa siksi, koska kaikki tähän astiset luonnonkosmetiikkalaatuiset hiusnaamiot ovat olleet aivan ihania ja Maria Nila on itselleni uusi tuttavuus. Kiinnostava tuote, joka hoitaa hiuspohjan, suojelee hiusten väriä ja nopeuttaa hiusten kasvua muun muassa aloe vera -uutteen, E-vitamiinin ja peptidin voimalla. Boksiin oli myös sujautettu alekoodi seuraavaa Maria Nilan tuotteen hankintaa varten.

Koko boksi tulee varmasti käyttöön ja odotan jo kesän ensimmäisiä hellepäiviä, kun voin lakata varpaiden kynnet ranskalaisbrändin luonnonkosmetiikan lakalla, joka sisältää esimerkiksi perunaa ja vehnää! Todella hauska ja uusi idea. Seerumit on myös aina varma valinta boksiin ja niitä käytän päivittäin kasvovoiteiden alla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tämäkin A-, C- ja E-vitamiinia sisältävä pinkin ulkokuoren saanut tehopakkaus antaa luonnollista hehkua kasvoille, joka kyllä huomataan. Suihkuhetkiin boksista löytyi puolestaan puhdistusvaahto, joka tuoksuu vastapaistetuille donitseille mansikkakuorrutteella ja kädet saavat pehmeyttä hennosti koivulta tuoksuvan käsivoiteen avulla.

Jos joku on vielä sitä mieltä, että vegaaninen kosmetiikka on tuoksutonta ja tylsää, niin sitten kannattaa lukea tämä postaus uudelleen ja tarkasti. Sillä niin upea setti tämäkin on ja hieno osoitus siitä mitä kaikkea luonnon teholla saadaankaan aikaan. Tämä Goodiebox on myynnissä rajoitetun ajan hintaan 29,90 euroa ja tuotteisiin pääset tutustumaan vielä tarkemmin sekä tekemään halutessasi boksin tilauksen täältä:

https://www.goodiebox.fi/vegan.html

Ihania hetkiä kauneudenhoidon parissa ja nautitaan keväisestä luonnosta ?

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *