Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Rawmix 2, smoothie -reseptit ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Tässä tämä laadukas Rawmix 2 blenderi nyt seisoo keittiömme pöydällä koko komeudessaan, sisältäen muun muassa 2 litran tilavan ja kestävän kannun, tehokkaan 2200 w eli 3 (hp) hevosvoiman moottorin sekä huipputerävän terän tehokkaaseen blendaukseen. Smoothiet on yksi meidän perheen suosikki väli-, aamu- ja iltapaloista, joten innostuin kovin mahdollisuudesta saada juuri Rawmix 2 laadukas blenderi kotiimme näiden herkkujen valmistusta varten. Vaikka smoothiet onkin se ehdoton lempiruoka, jota tällä valmistamme, niin Rawmix 2 blenderillä valmistuu nopeasti myös esimerkiksi keitot, dipit, tahnat, jäätelöt ja jäämurskat sekä tuorepuurot ja taikinat.

Kun sain Rawmix 2 blenderin ulos laatikostaan, niin ensireaktio oli ihastus laatuun, jonka näkee jo jykevästä rungosta ja ihastuttavasta designista. Designista tulee mieleeni 60- ja 70-luvut, jolloin kodinkoneet tehtiin kestämään aikaa ja kulutusta, eikä laitteet ollut laadultaan sekundaa, jota valitettavasti monet nykypäivän kodinkoneet ovat. Rawmix 2 edustaa laatua, joka kestää rankkaa kulutusta tarjoten maistuvia ruokaelämyksiä omassa kotikeittiössä. Laadun takuuna Rawmix tarjoaa asiakkaille 21 päivän tyytyväisyystakuun ja laitteelle 2 vuoden takuun.

Laite saapui meille sopivasti viikonlopuksi ja olemmekin viikonlopun aikana testanneet sitä useita kertoja valmistaen erilaisia smoothieita. Laitan tässä jakoon pari aivan ehdotonta suosikkireseptiä, joista erityisesti pidän. Parasta smoothiessa kuitenkin on, ettei reseptejä tarvitse eikä edes kannata noudattaa orjallisesti, vaan blenderiin voi laittaa oikeastaan mitä kotoa sattuu milloinkin löytymään. Nämä reseptit kuitenkin inspiraatioksi ja suuntaa antaviksi määriksi.

Banaani-mustikka -smoothie 4 annosta

Kypsiä banaaneja 4 kpl

Pensas- tai metsämustikoita 250 g

Appelsiinitäysmehua 5 dl

Tuoretta minttua

Hunajaa 1-2 rkl

Paloittele banaanit blenderiin ja lisää mustikat, appelsiinitäysmehu sekä minttu. Blendaa kuohkeaksi juomaksi, annostele laseihin ja nauti. Mintun voi hyvin jättää reseptistä pois tai korvata sen toisella yrtillä esimerkiksi basilikalla. itse olen mieltynyt mintun makuun, mutta välttämätön se ei ole. Appelsiinitäysmehun määrää vaihtelemalla voit säädellä sitä miten paksua smoothieta haluat juoda. Reseptin mukainen 5 dl antaa aika klassisen koostumuksen, mutta määrää lisäämällä saat esimerkiksi enemmän mehumaisen juoman vaikka hellepäivän janon sammuttajaksi. Samoin hunaja ei ole välttämätön, koska banaani antaa jo makeutta juomaan, mutta olen itse tykännyt sitä kuitenkin hieman sekoittaa mukaan. Onhan hunaja terveellinen luonnontuote, vaikka sokeria sisältääkin.

Vadelma-banaani -smoothie 4 annosta

Tuoreita tai pakastevadelmia 300 g

Maustamatonta luonnonjogurttia 5 dl

Kypsä banaani 1 kpl

Hunajaa 2-3 rkl

Tuoretta minttua

Paloittele banaani blenderiin ja mittaa sekaan kaikki muut ainekset, jonka jälkeen blendaa juoma valmiiksi nauttimista varten. Tässä hunajan määrä on hieman isompi kuin yllä olevassa reseptissä johtuen vadelman kirpeydestä, joka mielestäni kaipaa baanista huolimatta hieman lisämakeutta. Toki jos olet kirpeän smoothien ystävä, niin hunajan voi jättää kokonaan pois, tai jos et pelkää sokerin kaloreita, niin vaniljasokeri sopisi myös hyvin tähän juomaan. Samoin kuin yllä olevassa reseptissä, niin mintun voi jättää pois tai korvata toisella yrtillä. Itse olen niin mieltynyt minttuun, että tykkään lisätä sitä juomaan kuin juomaan.

Toivottavasti näistä resepteistä löytyy iloa smoothieiden valmistukseen ja kuten sanoin, niin tärkein sääntö on, ettei ole olemassa mitään sääntöjä, vaan oma maku ja jääkaapin sisältö edellä voi mennä ja juomat rakentaa. Lopuksi minulla on tarjota teille Rawmix 2 blenderin jo ennestään hyvään hinta-laatu-suhteeseen hieman alennusta, sillä alennuskoodilla arjensuklaasuukkoja saat 5 %:n alennuksen laitteen 299 euron hinnasta. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan Rawmix 2 blenderiin ja tehdä siitä halutessasi tilauksen:

https://rawmix.fi

Ihania ruokaelämyksiä ja alkanutta viikkoa kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

2 kommenttia

  1. Jukka kirjoitti:

    Tärkeää on, että käyttää kotimaisia marjoja ja tietenkin itse poimittuja. Silloin tietää, että marjat ovat varmasti terveellisiä ja turvallisia. Ulkomaiset hedelmät voisi jättää pois ja marjojen osuus voisi olla isompi. Koko ajan tulee uusia tutkimuksia, että kotimaisissa marjoissa on monia terveydelle hyödyllisiä aineita

    • suvimaarit kirjoitti:

      Totta, kotimaisissa marjoissa on paras terveyden lähde mitä smoothieen voi laittaa. Onneksi itsellä vielä puneherukoita pakkasessa ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *