Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Lapsimessut 2020 ja LIPPUJEN ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Messukeskus

Ajattelin tulla tänne blogin puolelle myös vihjaamaan, että nyt minun Instagram tililläni @maaritsarin on menossa kiva arvonta kaikille Lapsimessuista kiinnostuneille, jotka järjestetään 21.-23.8.2020 Messukeskuksessa.

Tulevat Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma ja messut on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille isovanhempineen. Messuilta löydät kaikkea kiinnostavaa kuten lasten ja vauvan vaatteet sekä erilaiset hoitotarvikkeet messuhinnoin.

Lapsimessuihin pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta:
https://lapsimessut.messukeskus.com

Onnea arvontaan ja messuilla nähdään ?

Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Messukeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *