Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Flow Cosmeticsin uuden sukupolven hiustuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Hiukset toimivat jokaisen naisen kauniina kruununa. Voidakseen hyvin ne kaipaavat ja ansaitsevat säännöllisesti hemmottelua luonnollisen laadukkailla hiustuotteilla. Perinteisten pesu- ja hoitoaineiden rinnalle on Flow Cosmetics kehittänyt kerrassaan hurmaavat shampoo- ja hoitoainepalat, joista mieleeni tulee nostalgiset lapsuuden ajan käsipalasaippuat. Aivan ihana idea kotimaiselta Flow Cosmeticsilta ja ihanan ekologisia tuotteita, joilla hiuksia pystyy hemmottelemaan luonnon ehdoilla. Flow Cosmeticsin laadukkaat ja vegaaniset luomutuotteet valmistetaan yrityksen omalla pientehtaalla Riihimäellä.

Olen testannut kotona sarjan monista ihanista vaihtoehdoista Coconut milk-kosteuttavaa shampoopalaa, Coconut milk-kookoskerma hiusnaamiota ja Hamppu-hoitoainepalaa, joilla hiukset saa säihkymään kiiltoa ja terveyttä aina juuresta latvaan asti.

Shampoopalaa käytetään kosteisiin hiuksiin siten, että se vaahdotetaan suoraan hiuksiin, huuhdellaan ja pesu toistetaan tarvittaessa. Ensimmäinen pesukerta vaati hieman totuttelua, mutta shampoopalan sisältämien kasviöljyjen ja kookosmaidon kosteuttavat ja hoitavat vaikutukset pystyi tuntemaan hiuksissa jo ensimmäisen pesukerran jälkeen. Hiukseni eivät menneet pesusta takkuisiksi, vaan tuntuivat syväpuhtaan raikkaille.

Shampoopalan käytön jälkeen hiusten hoito on hyvä täydentää kasviperäisellä hamppu- ja kookosöljyä sisältävällä hoitoainepalalla, joka kostutetaan ja jolla käydään läpi kosteat hiukset kauttaaltaan. Lopuksi palasta hiuksiin irronnut hoitoaine huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Kuten shampoopalan niin myös hoitoainepalan tuoksu on luonnollisen vegaaninen eli miellyttävällä tavalla raikas ja hyvin miedosti tuoksuva.

Sarjasta löytyy myös kaikille hiustyypeille soveltuva kookosmaito-hiusnaamio, jota voi käyttää naamiona (vaikutusaika 5-10 minuuttia), hoitoaineena ja pieninä määrinä latvaan jätettävänä suoja-aineena, jota aion testata kesällä, kun auringon kuivattava vaikutus on voimakkaimmillaan. Tehoaineena tuotteessa toimivat kookosmaito, kookosöljy ja arganöljy, joiden hiuksia syvältä asti kosteuttavan vaikutuksen huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Nämä uudenlaiset Flow Cosmeticsin hiustuotteet ovat taattu menetelmä hoitaa hiuksia, ilman hiusten latistumista, ehkäistä latvojen kaksihaaraisten syntyä ja antaa hiuksille kosteutta sekä puhtautta, jonka ansiosta hiukset voivat ja näyttävät hyvinvoiville. Luulenpa, että kesällä nämä tuotteet pääsevät mökkikassiini ja testailen näitä rantasaunan miljöössä, johon tällaiset palamaiset pesu- ja hoitotuotteet sopivat myös erinomaisesti.

Ihanaa kesän odottelua siis kaikille ja nautitaan auringon paisteesta sekä valosta ?

Alla linkit testituotteisiin, joita saat Ruohonjuuren myymälöiden lisäksi Ruohonjuuren omasta verkkokaupasta:

https://www.ruohonjuuri.fi/hiusnaamio-kookoskerma-120ml-vihrea-6430028394579

https://www.ruohonjuuri.fi/coconut-milk-kosteuttava-shampoopala-120g-vihrea-6430028394548

https://www.ruohonjuuri.fi/hoitoainepala-hamppu-60g-vihrea-6430028394586

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *