Hae
Arjen suklaasuukkoja

Meidän perheen pääsiäinen

Pääsiäinen alkaa olla ohi ja huomenna arkeen taas. Me otettiin kerrankin todella rennosti, eikä minun mieskään istunut kovin montaa tuntia läppärin äärellä. Mikä on häneltä jo sinällään saavutus. Syötiin, ulkoiltiin, leikittiin ja nukuttiin niitä ihania ja paljon kaivattuja päiväunia koko porukka. Ladattu akkuja, tehty ruokaa (jos jaksettu), herkuteltu suklaamunilla ja haettu take away -pitsaa. Levätty, oltu ja kotoiltu oman perheen kesken, eipä parempaa pääsiäistä olisi voinut tähän väliin toivoa. Minä sain jopa katsoa leffan, kun iki-ihanat Poirot -elokuvat alkoivat pyöriä Ylellä ja Yle Areenassa. Nyt taas jaksaa arkea, ainakin siihen vappuun saakka, josta viimeistään se kevät minulle virallisesti alkaa.

Ihanaa viikon aloitusta kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *