Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Ainola Kauneusklinikan taivaallinen Mere -tuotesarja

Kaupallinen yhteistyö: Ainola Kauneusklinikka

Mere -tuotteet itselle Ainola Kauneusklinikalta ja verkkokaupasta

Asia, jota arvostan suuresti on se, että ei tyydytä valmiisiin vaihtoehtoihin ja ratkaisuihin, vaan kehitetään intohimolla ja ammattitaidolla omille asiakkaille täydellinen tuotesarja. Tällaisen kehitystyön tulos on Helsingin Kluuvissa sijaitsevan Ainola Kauneusklinikan oma Mere -tuotesarja ikääntymistä vastaan, joka on varta vasten luotu asiakkaiden toiveiden ja palautteen mukaisesti pohjoismaiselle iholle sopivaksi ylelliseksi ja ihoa hemmottelevaksi tuotesarjaksi.

Mere -tuotesarja on suunniteltu ammattikäyttöön yhteistyössä arvostetun floridalaisen kosmetiikkaa tuottavan yrityksen kanssa, jolla on yli 25 vuoden kokemus ei-allergisoivien ja laadukkaiden ammattituotesarjojen kehittämisestä. Mere -tuotteet sisältävät ainoastaan tarkoin valittuja puhtaita ja aitoja tehoaineita, eikä niihin ole lisätty esimerkiksi keinotekoisia säilöntäaineita, vaan tuotteiden huumaavat tuoksut tulevat niiden luonnollisista ainesosista. Mere -tuotteilla päästään vaikuttamaan tehokkaasti syvälle ihon pinnan alle, aina solutasolle asti saaden näkyviä tuloksia aikaan.

Ainola Kauneusklinikka, joka on avoinna normaalisti myös tänä poikkeuksellisena aikana noudattaen kaikkia turvallisuuteen ja hygieniaan annettuja ohjeita, käyttää klinikalla annettavissa kaikissa kasvo- ja laitehoidoissa Mere -tuotteita. Lisäksi tämä ihana tuotesarja on saatavilla klinikan lisäksi Ainola Kauneusklinikan omasta verkkokaupasta, jossa voit tutustua tarkemmin koko tuotesarjaan ja tehdä tuotteista tilauksen:

https://www.ainolakauneusklinikka.fi/kauppa/

Ainola Kauneusklinikan tarjoamat pistoshoidot ja ajankohtaiset kampanjat

Ainola Kauneusklinikan palveluihin kuuluu Mere -tuotesarjan sekä yksilöllisten ja ylellisten kasvo- ja laitehoitojen lisäksi esteettiset pistoshoidot, jotka ovat nopea ja turvallinen apu ihon ikääntymisen muutoksiin. Näitä injektiohoitoja antavat Ainola Kauneusklinikalla aina koulutettu lääkäri tai sairaanhoitaja. Ainola Kauneusklinikka onkin kauneushoitolan lisäksi terveydenhuollon yksikkö.

Mikäli olet kiinnostunut saamaan Ainola Kauneusklinikalla maksuttoman konsultaation pistoshoidosta ja konsultaation yhteydessä happihoidon tai maksuttoman konsultaation kauneudenhoidosta ja sen yhteydessä happihoidon sekä Mere miselliveden, voit tehdä sen Ainola Kauneusklinikan kotisivuilla olevien linkkien kautta:

https://www.ainolakauneusklinikka.fi/ilmoittaudu-ilmaiseen-oxypro-hoitoon/

https://www.ainolakauneusklinikka.fi/

Oma positiivinen kokemukseni ja lämmin suositus Meren ihanista tuotteista

Olen päässyt tutustumaan Mere -tuotesarjaan Ainola Kauneusklinikalla kasvo- ja laitehoidoissa sekä lisäksi olen käyttänyt kotona tuotesarjasta kosteuttavaa puhdistusgeeliä, virkistävää kasvovettä, hunaja-meripihka kuorintavoidetta, tehokosteuttavaa kasvonaamiota, vahvistavaa yönaamiota, kirkastavaa silmänympärysseerumia, peptidivoidetta sekä vahvistavaa ja hoitavaa yövoidetta, joihin olen aivan hullaantunut ja ihastunut ikihyviksi. Uskomattomia ihonhoidon super-tuotteita, joissa näkyy huolella tehty kehitystyö ja korkein laatukriteerein valitut parhaimmat ainesosat.

Itselläni on herkkä ja kuivuuteen taipuvainen iho, jolle harvoin soveltuu puhdistukseen mitkään puhdistusgeelit, mutta Meren kosteuttavalla puhdistusgeelillä olen saanut puhtaan ja silkinpehmeän ihon. Tässä puhdistusgeelissä on vaikuttavina pääraaka-aineina bergamotti, klyseriini ja magnesium, joilla hoidetaan esimerkiksi ihon kuivuutta, juonteita ja elastisuutta sekä maksaläiskiä. Tuotteessa on kuultava väritys erilaisten pinta-aktiivisten helmiäisaineiden ansiosta ja hohdetta tuotteelle antaa lisäksi saippuaseoksen lehtimäiset kristallit. Kasvojen puhdistuksen olen täydentänyt virkistävällä kasvovedellä, jonka hyaluronihapon ansiosta ihoni on ollut entistä kosteutetumpi ja pehmeämpi vastaanottamaan seerumit ja hoitovoiteet.

Kasvojen puhdistuksen jälkeen olen levittänyt silmien seudulle kirkastavaa silmänympärysseerumia, jonka sisältämä puhdistetusta soijasta, riisistä ja hiivapeptidistä koostuva seos häivyttää tummentumat ja silmien turvotuksen sekä luonnollinen merilevä ja hyaluroniseerumi tasapainottavat ihon kosteuden puutokset. Silmäni ovat alkaneet säihkyä enemmän hoidetun silmänympäryksen ihon ansiosta ja oloni on kaunis tuotteen käytön jälkeen. Aivan ihana luksus-seerumi, jonka käyttäminen on itsensä hemmottelua isolla h-kirjaimella.

Kasvoille olen käyttänyt voiteena puhdistuksen jälkeen iltaisin vahvistavaa ja hoitavaa yövoidetta sekä aamuisin peptidivoidetta. Yövoiteen pääraaka-aineina on esimerkiksi jojobaöljy, värisaflori, peptidit ja hyaluronihappo sekä E-vitamiini, joilla hoidetaan ihon kuivuutta, juonteita, elastisuutta sekä ihon turvotusta ja -väriä. Peptidiseos puolestaan vahvistaa ihon puolustuskykyä. Yövoiteen levityksen jälkeen olo on ollut kuin prinsessalla ja on ollut ihana aloittaa ansaitut kauneusunet, tietäen, että ihoni saa unen aikana kaiken tarvitsemansa näyttäen aamulla upealta. Aamulla olen levittänyt kasvoille silmänympärysseerumin kaveriksi peptidivoiteen, joka sisältää peräti 5 eri peptidiä, resveratrolia, jojobaöljyä, hyaluronihappoa ja aprikoosinsiemenöljyä. Tämän tehovoiteen avulla ihoni pystyy maksimoimaan taistelun ennenaikaista ihon ikääntymistä vastaan, saamaan luontaista hehkua ja ennen kaikkea saamaan ne kaikki tarvitsemansa ainesosat voidakseen hyvin.

Muutaman kerran viikossa olen tehnyt kasvojen iholle kuorinnan hunaja-meripihka kuorintavoiteella, josta täytyy aivan ensiksi mainita sen taivaallisen huumaava tuoksu, jonka ansiosta kodin kylpyhuone muuttuu hetkessä spa-hoitolaksi. Tuotteen tuoksu on peräisin kuorintavoiteen puhtaista pääraaka-aineista, joita ovat meripihkapuuteri, hunaja, xylitol, omenahappo, jojobaöljy, vanilja ja coco-glukoosi. Tämä kuorintavoide on ehdottomasti yksi parhaista, jota olen elämäni aikana käyttänyt, enkä voi kuvitella ihonhoitoa enää ilman tätä tuotetta. Kuorintavoiteen käytön jälkeen olo on kuin tulisi spa-hoitolan kasvohoidosta, sillä niin pehmeä, hengittävä ja kaunis iho on ollut.

Täydelliseen ihonhoitoon kuuluu myös naamiot, ja siksi olen täydentänyt kasvojeni ihonhoidon muutaman kerran viikossa käytettävillä tehokosteuttavalla naamiolla ja vahvistavalla yönaamiolla, joista molempien voidaan antaa halutessa vaikuttaa koko yön yli. Itse olen käyttänyt näitä iltaisin puhdistuksen jälkeen ennen voiteiden ja seerumin levitystä. Tehokosteuttavassa kasvonaamiossa on ainesosia, jotka hidastavat ihon ikääntymisprosessia, kahta orgaanista okakruunuohdakkeesta saatua ainesosaa, joiden avulla stimuloituvat ihon uloimman kerroksen proteiinit. Vahvistavassa yönaamiossa puolestaan ihon ikääntymistä vastaan taistelee kolminkertainen kompleksi: acai-palmun, veri-peipin ja valkotammen kantasolut. Aivan täydellisiä tuotteita täydentämään koko Meren huikean -tuotesarjan tarjoaman ihonhoidon elämyksen, joita suosittelen kaikille erittäin lämpimästi henkilökohtaisen kokemukseni kautta.

Lue myös artikkelit ihanasta ensivierailustani Ainola Kauneusklinikalla ja vakuuttava kokemukseni Ainola Kauneusklinikalla saamastani hemmottelevasta kasvohoidosta:

https://arjensuklaasuukkoja.vaikuttajamedia.fi/2019/12/16/ainola-kauneusklinikka-yksilolliset-ylelliset-ja-tehokkaat-laitehoidot-helsingin-ydinkeskustassa/

https://arjensuklaasuukkoja.vaikuttajamedia.fi/2020/01/25/ainola-kauneusklinikka-taydelliset-kasvohoidot-raataloityna-sinun-ihanalle-ihollesi/

Ihanaa kevään alkua kaikille, nautitaan auringosta ja kasvavasta valon määrästä ?

Kaupallinen yhteistyö: Ainola Kauneusklinikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *