Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuri – Frantsilan luomuyrttitilalta hehkeyttä hiuksille

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Kotimaisella Frantsilan luomuyrttitilalla on kunnioitettavan pitkät perinteet. Tilan pellot on ollut virallisesti luomuviljelyssä aina vuodesta 1977 asti ja luomuyrttitila on aloittanut toimintansa vuonna 1981. Ruohonjuuren verkkokaupan valikoimasta löytyy huikeat yli 100 Frantsilan ihanaa luomutuotetta, jotka on tuotettu eettisesti ja ekologisesti, joilla edistetään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia. Arvostettavia periaatteita, joiden pohjalta Frantsilan luomuyrttitila on alusta asti toiminut aina tähän päivän saakka.

Postauksen hiustuotteet ovat itselleni tuttuja jo pidemmältä ajalta, joten tuotteiden korkea laatu ja luonnollisuus eivät tulleet yllätyksenä. Kannatan luomua ja luonnonkosmetiikkaa myös hiusten hoidossa ja olenkin huomannut, että luonnonkosmetiikkalaatuisiin hiustuotteisiin siirtymisen jälkeen hiukseni ovat pehmenneet entisestään ja saaneet lisää sitä paljon kaivattua hehkeyttä ja kiiltoa. Hiukset ovat terveet juuresta latvaan ja sen tuntee sekä huomaa. Luonnollista kauneutta luonnollisin keinoin ja vieläpä luonnon kanssa harmoniassa, niin eipä hiustuotteilta voi paljoa enempää pyytää.

Koivu-Turve shampoon sisältämät koivunmahlan ja turpeen mikroravinteet hoitavat ja syväpuhdistavat hiuksia ja päänahkaa ekologisen hellävaraisesti. Muina hoitavina ainesosina shampoossa vaikuttavat muun muassa rosmariini ja nokkonen sekä ratamo- ja kehäkukkauutokset, joiden yhteisvaikutuksesta kylpyhuoneessa leijailee ihana kesäinen metsän tuoksu, joka nostaa edellisen kesän muistot pinnalle ja saa odottamaan tulevaa kesää. Luonnollista metsäistä tuoksua, joka on miellyttävän mieto ja luonnollinen.

Koivu-Turve shampoota täydentää luontevasti saman sarjan Koivu-Turve hoitoaine, jossa on paljon samoja luonnon tehoaineita kuin shampoossakin. Lisäksi hoitoaineesta löytyy lukuisia eteerisiä öljyjä, vehnäalkioöljyä ja E-vitamiinia, joiden ansiosta sitkeimmätkin takut saa kyytiä ja tuotteiden käytön jälkeen hiukset ovat puhtaat, hohtavat ja pehmeät.

Vaikka shampoon ja hoitoaineen luonnon tehoaineet hoitavatkin hiusten lisäksi myös päänahkaa, niin silti myös päänahan iho kaipaa ajoittain omaa sille tarkoitettua tehotuotetta. Tähän tarkoitukseen sarjasta löytyy hiuspohjan hoitoöljy, joka on myös Ruohonjuuren parhaaksi hiustuotteeksi valittu. Tuotetta laitetaan tasaisesti kuivaan päänahkaan 4 pipetillistä ja annetaan vaikuttaa ennen shampoopesua vähintään 30 minuuttia. Itse olen käyttänyt öljyä kerran tai pari kuussa ja tuote toimii todella hyvin.

Alla linkit hehkeisiin hiustuotteisiin, joihin voit tutustua ja tilata Ruohonjuuren verkkokaupassa:

https://www.ruohonjuuri.fi/hiuspohjan-hoitooljy-frants-6416384140302

https://www.ruohonjuuri.fi/koivu-turve-hoitoaine-200-ml-frants-6416384140296

https://www.ruohonjuuri.fi/koivu-turve-shampoo-200-ml-frants-6416384140289

Ihanaa alkavaa kevättä kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *