Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuri – Ilona Luonkos -sarjan herkulliset öljypuhdistus- ja vartalokakut

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Mikä on kuuminta hottia kotimaisen luonnonkosmetiikan maailmassa? Jos et ole vielä kuullut ja testannut Naantalissa käsintehtyjä Ilona Luonkos -sarjan öljypuhdistus- ja vartalokakkuja, niin neuvon suuntaamaan lähimpään Ruohonjuuren myymälään tai Ruohonjuuren verkkokauppaan, sillä niin huumaaavista tuotteista on kyse. Jo ulkoisesti tuotteet ovat kuin herkullisia karamelleja houkuttelevan värikkäissä ja kulmikkaissa rasioissa. Pakkaukset on valmistettu Kotkamillsin maatuvasta kartongista eli myös luonto kiittää tästä ekologisesta valinnasta luonnollisen kauneuden vaalimiseksi.

Olen testaillut kotona näistä sarjan täysin vegaanisista ja säilöntäaineettomista tuotteista Delicious taivaallista vartalokakkua ja Healing kasvojen öljypuhdistuskakkua. Ensireaktioni oli, että wau mikä sarja ja miksi en ole tutustunut tähän jo aiemmin.

Vartalokakussa on eteerisiä öljyjä, joiden ansiosta kakussa on kerrassaan vastustamaton tuoksu, tehden myös ihon ihanan tuoksuvaksi ja kosteutetuksi. Kakkua suositellaan käytettäväksi heti suihkun jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea. Näin olenkin saanut kakusta parhaimmat tehot irti hieromalla sitä suoraan iholle ja iho on ollut hyvin hoidetun tuntuinen käytön jälkeen. Myös mieli saa terapiaa houkuttelevan tuoksun ansiosta, joka leijailee ympärillä tuotetta käytettäessä. Kakkua onkin ollut pakko tuoksutella jokaisen käytön aikana.

Kasvojen öljypuhdistuskakku sisältää rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle paljon tarpeellisia antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakkua tulee käyttää puhtain ja kuivin käsin hieromalla sitä käsien välissä ja tämän jälkeen levittämällä irronnut öljy kuiville kasvoille. Kakku poistaa hyvin kasvoilta epäpuhtauksien lisäksi meikin, kun hieroo öljyä napakoin ottein ja pyörivin liikkein pitkin kasvoja. Lopuksi olen kostealla kasvosienellä poistanut öljyn ja irronneet epäpuhtaudet kasvojen pinnalta. Tuoksu on luonnollinen, vegaaninen ja miellyttävä, josta tuntee käyttävänsä ainoastaan puhtaita luonnon raaka-aineita. Simppeliä, mutta tehokasta ja toimivaa, johon minä ainakin ihastuin ensikosketuksella.

Alla linkki Ruohonjuuren verkkokauppaan, jossa voit tutustua ja tilata näitä kotimaisen luonnonkosmetiikan helmiä:
https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=Ilona luonkos

Ihanaa kevään alkua ja auringon paistetta kaikille ?


Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *