Hae
Arjen suklaasuukkoja

Näin minä sisustan – Kodin kuvia

Nyt kun elämä on yhtä ihanaa kotoilua, niin toteutan lopultakin yhden teidän toivepostauksista, joka on ollut meidän koti. Taaperon kanssa samaa huushollia asuessa koti ei oikein yleensä ole kuvauskunnossa, joka ei meitä haittaa, mutta leluröykkiöiden keskeltä on hieman hankalata omaa sisustustyyliä esitellä. Näissä kuvista kuitenkin näkee tyyliäni ja makuani sisustaa sekä viihtyä kotona.

Meillä sisustan minä ja piste. Miestäni asia ei kiinnosta ja hyvä näin, koska minulle on todella tärkeätä mille koti näyttää. Kun ostimme talomme mieheni lapsuudenkodin naapurista (mieheni ehdotuksesta), niin teimme diilin, että minä saan vastata sisäpuolen suunnittelusta ja sisustuksesta, koska itse talo oli mieheni valinta. Hyvin on diili toiminut ja molemmat viihdymme Länsiväylän eteläpuolella lähellä Isoa Omenaa ja merta.

Rakastan sisustuksessa kerroksellisuutta. Sitä, että vanha yhdistyy uuteen ja perityt tavarat ovat sopuisassa harmoniassa modernien huonekalujen keskellä. Meillä perittyjä asioita ovat esimerkiksi takkahuoneen seinällä oleva käsin taottu miekka, jonka mieheni peri isältään, olohuoneen kattolamput, jotka on tullut enoltani ja työhuoneen vanha puinen arkku, joka on mieheni lapsuudenkodista.

Värimaailma on hillittyä ja luontoa mukailevaa, johon lämpöä tuo tehostevärit. Olen intohimoinen sisustaja ja mielelläni uusisin kodin ilmettä kuukausittain. Jotain pientä muutosta teenkin jatkuvasti kukilla, kynttilöillä ja koristetyynyillä. Rentoudun kiertämällä sisustuskauppoja, joita täällä riittää. Tykkäämme myös tuoda esineitä ulkomailta, kuten olohuoneen pronssinen hevospatsas, joka on Dubain reissulta. Siltä samalta, jossa mieheni kosi minua ja menimme kihloihin. Lähes kaikilla tavaroilla on tarina ja siitä me pidämme. Kodissa saa näkyä elämä.

Jokainen koti on mielestäni kaunis ja erityisen ihanaa on, kun koti kuvastaa sen asukkaita. Ei ole olemassa oikeata tyyliä sisustaa, vaan koti on sydämen asia ja jokainen koti on omalla tavallaan uniikki ja erityinen.

Nautinnollista kotoilua kaikille ja ihanaa kevätpäivää ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *