Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Aito-Tea – Aitojen tee makujen verkkokauppa

Kaupallinen yhteistyö: Aito-Tea

Teetä ja sympatiaa. Näitä kahta asiaa maailma tarvitsee voidakseen hyvin tai ainakin minun maailmassani asia on näin. Jos olet yhtään seurannut blogiani, niin tiedät, että olen intohimoinen teen juoja ja suorastaan rakastan sitä. Teini-iässä eli noin 20 vuotta sitten löysin vihreän teen maailman ja siitä lähtien kyseinen kuuma juoma on kuulunut päivittäisiin nautintoihini, joten tiedän mistä puhun.

Olen metsästänyt Suomesta samanlaisia kohtuuhintaisia teen nautintoja kuin ulkomailla olen saanut kokea, mutta aika turhaan. Joko teet ovat olleet marketin hyllyjen perusteetä, jotka sinällään ovat ihan ok, tai sitten kalliita teekauppojen tuotteita. Kultaista keskitietä ei ole oikein löytynyt. Nyt kuitenkin olen löytänyt kotimaisen Aito-Tea verkkokaupan, joka tarjoaa ylellisiä ja aitoja tee makuja sopivassa hinta-laatu-suhteessa. Aito-Tea yritys kulkee hyvinvointi ja terveys edellä. Siksi valikoimassa on laadukkaat yrttiteet, maustetut ja maustamattomat vihreät teet sekä super terveelliset aidot japanilaiset matcha teet. Lisäksi valikoimiin kuuluu tee tarvikkeet hyvien tee nautintojen luomista varten ja lahjakortit Aito-Tea yrityksen verkkokauppaan.

https://aito-tea.fi/

Teen historia on pitkä ja teen terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosituhansien ajan. Kaiken kaikkiaan teestä on pystytty tunnistamaan yli 500 ainesosaa, joista terveyden kannalta erityisen hyödyllisiä ovat polyfenolit (näistä varsinkin flavonoidit), askorbiinihappo, fyllokinoni, riboflaviini ja nikotiinihappo (eli teen vitamiinit C, B1, B2, K ja PP), mineraalit magnesium, kalium ja fluori sekä kofeiini, joka on teen alkaloideista tärkein. Flavonoidit, joita tee sisältääkin todella runsaasti, toimivat elimistössä antioksidantteina, joten ne suojaavat soluja vanhenemismuutoksilta. Teen flavonoideista huomattava osa kuuluu katekiineihin, joista tärkein on epigallokatekiinigallaatti (EGCG). Tämä on tehokkaimpia antioksidantteja, mitä kasvikunnasta on ikinä löydetty. Tee ehkäisee monia sairauksia, kuten sydänsairauksia, syöpää ja Parkinsonin tautia, alentaa kolesterolia ja verenpainetta, laihduttaa aineenvaihdunnan kiihdyttämisen kautta, alentaa veren rasva-arvoja ja ehkäisee tulehduksia sekä suojaa suun terveyttä ja hampaita.

On olemassa siis lukemattomia erinomaisia syitä aloittaa tai lisätä terveellistä teen nauttimista. Itselläni päivä ei ala lainkaan, jos en saa vihreätä teetä heti aamusta, ja illalla rutiineihini kuuluu monta isoa mukillista höyryävää yrttiteetä. Erityisesti nyt kun maailma on muuttunut radikaalisti, niin on tärkeätä suojata itsensä ja sitä kautta läheisensä ikäviltä virustartunnoilta. Tee vahvistaa vastustuskykyä kokonaisvaltaisesti ja antaa lisää boostia päiviin sekä antaa sisäistä kaunista oloa.

Aito-Tea yrityksellä on menossa tutustumistarjous, jonka kautta saat 15 laadukasta eri tee makua hintaan 25 euroa:

https://aito-tea.fi/tuote/tutustumispaketti/

Ihanaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Aito-Tea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *