Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Neurosonic – Hyvinvointia mielelle ja keholle

Kaupallinen yhteistyö: Neurosonic

Kohta on kulunut kuukausi siitä, kun vierailin Helsingin Ullanlinnassa (Kapteeninkatu 8-10) sijaitsevassa Neurosonic-relaamossa ja pääsin tutustumaan suomalaisen hyvinvoinnin taidonnäytteeseen, Neurosonic-teknologiaan. Neurosonic toimii siten, että erittäin matalataajuisen värähtelyn avulla vaikutetaan ihmisen autonomiseen hermostoon, joka saa aikaan meditaation kaltaisen tilan, ilman, että mielen tarvitsisi itse työskennellä. Neurosonic helpottaa stressiperäistä unihäiriötä, ahdistusta, laukaisee lihasjännitystä, palauttaa sekä lievittää kipuja ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Neurosonic-laitteita voidaan käyttää esimerkiksi kotona, työpaikoilla työhyvinvoinnin parantamiseksi ja osana vaikeavammaisen lääkinnällistä kuntoutusta. Neurosonic-matalataajuushoitojen tehokkuudesta on tehty useita tutkimuksia:

https://neurosonic.zendesk.com/hc/fi

Olen lukenut Neurosonic -käyttäjien positiivisia kokemuksia ja siksi lähdin innoissani sekä avoimin mielin mukaan tälle hyvinvoinnin matkalle. Relaamossa sain esittelyn Neurosonicin eri tuotevaihtoehdoista, joita ovat Wave patjat, divaanit, tuolit ja mobiilipatjat, jonka sain korkeatehoisena kotitestiin. Toinen vaihtoehto mobiilipatjoista on normaaliteho. Hoitolassa pääsin myös toteamaan hoitotuolissa powernap -ohjelman tehon, koska jo 10 minuutin hoito laukaisi mielen juoksukilvan ja olosta tuli rennon raukea, kun jaloista ylöspäin edennyt värähtely alkoi musiikin soidessa edetä kohti ylävartaloani. Uskomattoman tehokasta ja sopii todella hyvin länsimaisen hektisen elämäntyylin vastapainoksi antamaan mielelle ja keholle kaivattua hyvinvointia.

Kotona asensin mobiilipatjan käyttövalmiiksi, joka tarkoittaa keskusyksikön purkamista pahvilaatikosta ja parin johdon liittämistä toisiinsa sekä mobiiliapplikaation latausta puhelimeen, jonka avulla ohjelmia ja niiden tehoja hallinnoidaan. Aluksi aloitin käytön suosituksen mukaisesti 25 minuutin rentouttavalla ohjelmalla, joka sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressioireiden lievitykseen sekä lihasten rentouttamiseen.

Hoito-ohjelmia on yhteensä 8, jotka ovat rentouttavia 10, 20, 25 ja 39 minuutin ohjelmat, 12 ja 24 minuutin aktivoivat ohjelmat sekä 37 ja 41 minuutin palauttavat ohjelmat. Näistä 10 minuutin rentouttava ohjelma sopii hyvin käytettäväksi keskellä päivää virkistävän vaikutuksen vuoksi, esimerkiksi päänsäryn ja lihasjännityksen lievitykseen. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta. 20 minuutin rentouttavaa ohjelmaa suositellaan erityisesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Aktivoivat ohjelmat valmistelevat kehoa esimerkiksi urheilusuorituksiin rentoutuksella ja hieronnalla, ja ne sopivat käytettäväksi keskellä päivää ja aamulla. Palauttavat ohjelmat on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen ja ne lisäävät verenkiertoa ja nestekiertoa rentouttaen lihaksia. Nämä ohjelmat ovat hyviä muun muassa kivun ja turvotuksen sekä huonon ääreisverenkierron  ja unihäiriöiden hoitoon.

Omat suosikkiohjelmani ovat olleet 25 minuutin rentoutus ja 37 minuutin palauttava ohjelma, jossa on rentoutuksen lisäksi syvähierovia jaksoja. Johtuen ehkä siitä, että pienen pojan äitinä aamuni ovat sen verran hektisiä, että en ole juurikaan aamuisin ehtinyt aktivoivaa ohjelmaa hyödyntämään. Näillä kahdella ohjelmalla olen saanut selkärankaan liikkuvuutta ja inhottava lihasten kireys on poistunut sekä unen laatuni on entistä parempaa ja syvempää. Aamuisin on levännyt olo ja rauhallinen tunne aloittaa uusi päivä, koska takana on hyvin nukuttu yö. Kaikista paras yhdistelmä on ollut kotijumppa, kuuma suihku ja siihen päälle palauttava ohjelma. Aivan täydellistä hyvinvointia, johon olen täysin ihastunut. Tästä minä tykkään ja suosittelen erittäin lämpimästi kaikille vauvasta vaariin. Neurosonic sopii kaiken ikäisille ja on turvallinen käytössä.

Mikäli haluat testata Neurosonic laitetta, niin voit tehdä sen Neurosonic-relaamossa, joihin on saatavilla kerta- ja sarjakortteja. Relaamossa voit myös tutustua Neurosonicin tuotteisiin ja saada opastusta juuri sinulle oikean hoidon ja tehon sekä ohjelmien valintaan. Neurosonic mobiilipatjaa voi myös vuokrata kotiin määräajaksi, jolloin pääset rauhassa kotioloissa toteamaan laitteen taivaallisen rentouttavat vaikutukset niin lihaksille kuin mielelle.

https://neurosonic.fi/pages/kotiin

https://neurosonic.fi/

Ihanan rentoa ja aurinkoista viikonloppua ?

Kaupallinen yhteistyö: Neurosonic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *