Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Maaliskuun hurmaava Goodiebox saapui

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Nyt jos koskaan maailma tarvitsee positiivisia yllätyksiä, joista voi nauttia oman kodin rauhassa. Minä sain tällä viikolla super sellaisen, kun meiliini kilahti odotettu saapumisilmoitus maaliskuun Goodieboxista. Rakastan boxissa erityisesti sitä, että joka kerta olo on kuin jouluaattona, ei koskaan tiedä mitä ihanuuksia sieltä löytyy ja mikä mahtaa olla kuukauden teema?

Maaliskuun Goodiebox kantaa nimeä Body Love ja jo sen näkeminen herätti mielenkiintoni. On hyvä välillä sanoa itselle ääneen, että pienet kauneusvirheet ei haittaa upeata kokonaisuutta, ja ne tekevät jokaisesta naisesta kiinnostavan oman itsensä. Naisen, jolla on tarinoita ja kokemusta elämästä. Minulle haalea sektioarpi muistuttaa elämän suurimmasta ihmeestä ja käden arpi peruskoulun hauskoista muistoista. Se on elämää, eikä yhtään sen vähempää. Rakasta siis itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Sinä olet sen ansainnut.

Sitten itse Goodieboxin tuotteisiin. Tällä kertaa yllätysten joukkoon mahtui Aurelia Revitalise & Glow Serum ihon ikääntymistä vastaan, Comme Deux liplove huulten wow-efektin luomiseen, Nire Beauty Face Prep Tool kasvoharja ihon kuorimiseen ja puhdistamiseen, Human+Kind vartalovoide herkälle ja kuivalle iholle, Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask kristalliuutteita sisältävä hydrogeelinaamio silmänympärysiholle ja Ivy Aian misellivesi erityisesti herkälle iholle.

Tämän kuun Goodiebox on täysi napakymppi niin tuotteiden kuin teemankin puolesta ja siksi minun on hankala nimetä suosikkituotteita. Ehkä kuitenkin Aurelian luonnonmukainen nuoruuden lähteenä toimiva anti-age seerumi, jossa tehoaineena on Omega 3, 6 ja 9-vitamiinien rikastama apinanleipäpuu ja makkarapuu & Hibiskukset-uute sekä Comme Deux liplove luonnollisilla öljyillä ja C, E ja F-vitamiinien yhdistelmällä herätti kaikista eniten kiinnostusta. Muutkin boxin tuotteet tulevat käyttöön varmasti, sillä niin ihanan laadukkaita ne ovat.

Mikäli et vielä kuulu Goodieboxin tilaajien joukkoon, niin voit liittyä alla olevan linkin kautta hintaan 24,95/kuukausi, saaden aina 5-7 tuotetta:

https://www.goodiebox.fi/?gclid=Cj0KCQjwpfHzBRCiARIsAHHzyZog7_BiHGuZpbWxtQEFk7ni_00DJMpGm5HgUzJlJnfAlzGXvaJSztcaAt7iEALw_wcB

Ihania hetkiä kauneuden parissa ?

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *