Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuri – Sonett-tuotteilla luonnollista vaatteiden ja astioiden pesua

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Me olemme aktiivisesti ulkona ja kotona elävä lapsi- ja koiraperhe, joten on selvää, että pyykkiä ja likaisia astioita kertyy joka päivä huomattava määrä. Äitiyden myötä olen alkanut entistä enemmän kiinnittämään huomiota siihen millaisia pesuainesarjoja kotonamme käytetään. Erityisesti Lucan iho on kovin herkkää, koska hän on vasta 2-vuotias, ja siksi haluan käyttää mahdollisimman helliä, mutta kuitenkin tehokkaita tuotteita hankalien likatahrojen puhdistuksessa.

Ruohonjuuren valikoimasta löytyy puhtaan luonnollinen Sonett, joka on pesu- ja puhdistustuotteita sisältävä ekosarja, jonka kaikki tuotteet ovat biohajoavia. Tämä sarja täyttää kaikki kriteerini, joita olen asettanut turvalliselle pyykin- ja astioidenpesulle. Olen käyttänyt sarjasta hajustamatonta pyykinpesunestettä, huuhteluainetta, tahra-sprayta, käsitiskiainetta, konetiskitabletteja ja konetiskin kirkastajaa, joiden tiedän olevan turvallisia perheemme lisäksi myös luonnolle. Haluan omissa päivittäisissä valinnoissani tukea myös luonnon hyvinvointia, eikä tämä tarkoita, että muista laatuvaatimuksista täytyisi tinkiä. Sonett-tuotteet ovat nimittäin tehokkaita tahroille ja lialle, mutta helliä iholle ja luonnolle. Aika hyviä ominaisuuksia tuotteille, joita on välttämätöntä käyttää päivittäin.

Hajustamaton pyykinpesuneste sopii niin valko- kuin kirjopyykille ja sen vaikuttavat ainesosat ovat peräisin kasveista. Tuote ei sisällä lainkaan petrokemiasta johdettuja aineita, hajusteita, väriaineita, kompleksinmuodostajia, säilöntäaineita, entsyymejä tai geenitekniikkaa. Tämä on aivan loistava yleispesuneste lapsiperheille ja sopii hyvin kaikkien perheenjäsenten pyykkien pesuun. Pyykinpesunestettä täydentävänä tuotteena sarjasta löytyy huuhteluaine, joka on myös tuoksuton. Sen ainesosana toimii vesi, elintarvikekelpoinen sitruunahappo ja kasviperäinen alkoholi, jotka tekevät pyykeistä raikkaan pehmeitä ja ihanan tuntuisia ihoa vasten. Näiden tuotteiden käytön jälkeen saan pukea Lucan puhtaan pehmeisiin vaatteisiin ja tiedän, ettei vaatteissa ole mitään hänen ihoaan ärsyttävää.

Vaikka tavalliset tahrat ovatkin lähteneet hyvin vaatteistamme perusaineilla, niin aina välillä erityisesti Lucan vaatteista löytyy niitä hankalampia tahroja, jotka ovat peräisin smoothiesta, suklaasta tai pihaleikkien kurasta. Tähän ratkaisuksi löytyy tahra-spray, jota suihkutetaan tahralle, annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen vaate pestään normaalisti. Vaikuttavana ainesosana on muun muassa luomulaatuiset eteeriset öljyt ja luomulaatuinen Panaman-kuoren-uute. Tätä olen käyttänyt myös mieheni kauluspaitojen kauluksien tehopuhdistukseen.

Astioiden konepesulle turvallinen ja myrkytön vaihtoehto on esimerkiksi konetiskitabletit, joiden teho perustuu soodaan, silikaatteihin ja sokeritensidiiniin, jotka irrottavat pinttyneetkin likatahrat astioista. Natriumperkarbonaatti valkaisee ja hapettaa sekä sitraatti ja polyasparagiinihappo sitovat pesuveden kalkkijäämät. Tämän tuotteen kanssa sopii käytettäväksi konetiskin kirkastaja, jonka tehoaineena on muun muassa sulfatoitu risiiniöljy. Meillä Lucan yksi lempiruoka on lasagne ja sen valmistuksessa käytetty vuoka on ollut ajoittain hankala saada putipuhtaaksi, mutta näiden tuotteiden tehoyhdistelmän käytön jälkeen vuoka on ollut hohtavan valkoinen. Samoin muut astiat hohtavat kirkkaina ja puhtaina pesujen jälkeen.

Kaikkia astioita ei voi kuitenkaan pestä koneessa, kuten paistinpannuja ja tiettyjä kattiloita, vaan näiden astioiden pinta vaatii käsinpesua. Tähän Sonettin-sarjasta löytyy herkkäihoisille sopiva hoitava käsitiskiaine. Tuotteen pesuteho perustuu haihtuvaan sitruunaruohoöljyyn, elävöitettyyn veteen, kasveista tislattuun alkoholiin, kookosrasva-alkoholisulfaattiin ja sokeritensidiiniin, jotka astioiden pesun lisäksi hoitavat käsiä. Tuotteella on hyvin vegaaninen ja luonnollisen miellyttävä tuoksu, joka itseäni miellyttää paljon, eikä pesutehossakaan ole moittimista.

Sonett-sarjan tuotteisiin pääset tutustumaan ja tekemään tilauksen Ruohonjuuren verkkokaupasta alla olevan linkin kautta:

https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/sonett

Ihanaa ja turvallista kevään alkua kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *