Hae
Arjen suklaasuukkoja

Sunnuntain huikeat maisemat ja valon voitto

Kevätpäiväntasaus on ohitettu, valo ja kevät on voittanut pimeän talven, kesää kohti mennään vauhdilla. Eilinen päivä, jos mikä tämän osoitti meille huikealla valon ja auringon määrällä.

Rakastan auringon ja valon antamaa energiaa sekä sen positiivista vaikutusta mielelle ja koko keholle. Kun taivas on sininen, linnut laulavat ja luonto näyttää kauneintaan, niin mikään ei voita pitkiä kävelyitä Etelä-Espoon rantaraitilla, joka alkaa melkein kotioveltamme. Koirat sipsuttavat vierelläni hännät heiluen ja nenät kevään tuoksuja haistellen. Myös he nauttivat näistä meidän yhteisistä retkistä keväisessä säässä.

Onneksi tämä kaikki on vielä sallittua, vaikka elämme haastavia aikoja. Luontoon saa ja pitää mennä. Luonnosta on lupa nauttia, kun vain muistamme tehdä sen toisia ja itseämme vaarantamatta. Turvalliseen luonnosta nauttimiseen riittää tilaa meille kaikille ja onhan se myös aivan ilmaista ja parasta terapiaa. Nautitaan siis ja ollaan onnellisia kevään tuomasta valosta!

Ihanan keväistä viikon alkua kaikille ja pidetään huolta toisistamme ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *