Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Kylpyhuoneen kaappieni sisältö ja kasvojeni ihonhoito

Kaupallinen yhteistyö: Fitnessfirst

Monet lukijat ovat kyselleet minulta käytänkö oikeasti tuotteita, joita suosittelen ja esittelen blogissani. Näiden kuvien kautta käsi sydämellä vannon, etten ikinä suosittelisi mitään tuotetta mitä en ole itse käyttänyt ja hyväksi todennut. Tosi monet tuotteista ovat myös sellaisia, että testituotteen loputtua haen omalla rahalla uuden kaupasta.

Mitäs noista minun kaapeista sitten tällä hetkellä löytyy? No, ainakin paljon luonnonkosmetiikkaa, jonka suurkuluttaja ja kannattaja olen. Käytän kyllä muutakin herkälle iholle sopivia tuotteita, joten en ole pelkästään luonnonkosmetiikan käyttäjä. Esimerkiksi Goodieboxin kautta olen löytänyt paljon uusia ihania juttuja osaksi päivittäistä kauneudenhoitoa, vaikka kaikki tuotteet eivät täysin vegaanisia olekaan. Lucan iholle kaapeista löytyy myös luonnonkosmetiikkaa, joka sopii pojan atooppisuuteen taipuvalle iholle loistavasti. Nyt hänellä on käytössä ainakin Weledan ja Madaran tuotteita.

Minulla suurin osa kauneudenhoidosta tapahtuu iltaisin. Iltasuihkun jälkeen teen kasvoille ihonhoidon rutiinit. Tämä tarkoittaa voiteiden levitystä, koska ihon puhdistan ja mahdollisesti kuorin meikistä ja epäpuhtauksista jo ennen suihkua tai suihkun aikana. Suihkun jälkeen kosteutan kasvojeni ihon kasvosuihkeella, jotta seerumeiden levittyminen ja imeytyminen ihoon olisi optimaalista. Sitten siis seerumit. Yleensä kasvoille ja kaulalle oma seerumi ja silmänympäryksien iholle omansa. Näiden imeytymisen jälkeen kasvovoide ja silmänympärysvoide. Joskus korvaan voiteet kokonaan kasvoöljyillä, tai joskus, jos iho tuntuu erityisen kuivalle, niin saatan kasvovoiteen päälle vielä hieroa kosteuttavaa kasvoöljyä.

Luulisi, että jo näillä tuotteilla iho saa kaiken tarvitsemansa, mutta tähän päälle tietenkin tulee vielä kaikki ihanat naamiot, joita on tarjolla useita eri merkeiltä. Yksi viime aikaisista suosikeistani on ollut Evolven kuoriva hedelmähapponaamio, jota saa ainakin Ruohonjuuresta. Toki muitakin käytän, kuten tarkkasilmäiset pystyvät kuvista huomaamaan. Yleensä suosin ns. muutaman minuutin naamioita hektisen arjen takia, kuten Evolve, mutta kerran tai pari kuukaudessa käytän yön yli pidettäviä yönaamioita tai sitten pidempään kasvoilla olevia naamioita suihkun ja kuorinnan jälkeen.

Aamuisin yleensä ainoastaan pikapuhdistan kasvot ja suihkautan kosteuttavaa kasvosuihketta sekä levitän päälle joko kevyen päivävoiteen tai kasvoöljyn ennen kevyttä päivämeikkiä. Joka päivä en kuitenkaan käytä meikkiä lainkaan, vaan annan ihon levähtää. Monesti ihon ainoa meikki onkin laadukas kasvoöljy, joka antaa kaunista hohdetta kasvoille. Helppoa, mutta tehokasta.

Koska todellinen kauneuden voima lähtee sisältäpäin, niin olen ottanut kasvojeni ihon hyvinvoinnin ja kauniin ikääntymisen tueksi kotimaisen kalakollageeni valmisteen, mikä on helppo päivittäin sekoittaa esimerkiksi veteen, mehuun tai smoothieen. Elimistön oma kollageeni alkaa vähentyä noin 25 vuoden iässä, josta seurauksena on esimerkiksi ihon veltostuminen ja ensijuonteiden ilmestyminen. Siksi ulkoisesti käytettävien hoitotuotteiden lisäksi on suositeltavaa ottaa rinnalle sisäisesti nautittava kollageenivalmiste, joka on muun muassa sokeriton, lisäaineeton ja väriaineeton puhdas valmiste.

https://www.fitnessfirst.fi/kollageeni-natural-270-g.html

Lopuksi vielä meikitön selfie kauneusrutiinien jälkeen. Hyvin sisäisesti ja ulkoisesti hoidettua ihoa on ilo katsoa ja koskea.

Ihanaa viikon jatkoa ja mielenrauhaa kaikille ?

Kaupallinen yhteistyö: Fitnessfirst

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *