Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Madaran ylelliset ihonpuhdistustuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Ihonpuhdistus on tärkeä päivittäinen kauneudenhoidon rutiini, jonka laiminlyönti näkyy hyvin lyhyen ajan sisällä ihon kunnossa. Ei ole yhdentekevää millaisella hoitotuotteella puhdistat ihosi, vaan itselle sopivan puhdistustuotteen löytäminen on tärkeätä. Itse suosin ihon puhdistuksessa luonnonkosmetiikkaa, koska luonnonkosmetiikkalaatuiset putsarit ovat tehokkaasti ihoa kauttaaltaan puhdistavia, mutta tuotteet eivät kuitenkaan kuivata ihoa, vaan puhdistuksen yhteydessä iho saa tarvitsemiaan luonnonmukaisia ja aitoja tehoaineita voidakseen hyvin. Lisäksi laadukas ihon puhdistus valmistelee ihon pinnan hoitovoiteita ja seerumeita varten, jotta myös niiden teho ja imeytyminen syvälle ihoon olisi paras mahdollinen.

Madara, joka on kiistatta yksi maailman arvostetuimmista brändeistä mitä luonnonkosmetiikkaan tulee, tarjoaa monia ihania vaihtoehtoja ylelliseen kasvojen puhdistukseen, joiden avulla ihon pinnalta poistuu meikki ja epäpuhtaudet. Olen testannut Madaran sarjasta kolmea eri puhdistustuotetta: Sulavaa puhdistusöljyä, (Melting cleansing oil), Kaksivaiheista meikinpuhdistusainetta (Make up remover) ja Misellivettä hyaluronihapolla.

Testituotteista Madaran misellivesi oli itselleni täysin uusi tuttavuus ja odotin sen käyttöön ottoa innolla. Onhan tuote valittu Ruohonjuuuren parhaaksi ihonhoitotuotteeksi vuonna 2015 ja saanut kunniamainingan ”Highly commended” vuoden 2016 Natural Health lehden International beauty awards kisassa. Täytyy todeta, että tuotetta ei ole huomioitu turhaan. Tämä all-in-one puhdistustuote toimii kaiken muun lisäksi myös kasvovetenä ja sen sisältämä aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat ihon sekä pioni rauhoittaa ihoa. Tuotetta on niin helppo ja miellyttävä käyttää, että ihastuin siihen aivan välittömästi, eikä sitä edes tarvitse huuhdella pois. Aivan täydellinen luksustuote kiireisille naisille, jotka eivät hektisen arjen keskellä halua tinkiä ihonsa hyvinvoinnista.

Olen viime vuosien aikana löytänyt käyttööni öljypohjaiset puhdistustuotteet ja Madaran sulava puhdistusöljy kuuluu näiden laatuluokkaan, joka meikin lisäksi on oiva apu mineraaliaurinkosuojan poistossa. Itselläni on kuivuuteen taipuvainen herkkä iho ja öljypohjaiset tuotteet ovat olleet yksi hellävaraisista vaihtoehdoista ihon puhdistamiseen. Tämä Madaran luksustuote levitetään joko kuivalle tai kostealle iholle ja huuhdellaan. Tuote lähtee helposti pois kasvoilta, eikä kuivata herkkää silmänympäryksen ihoa. Täydellinen tuote erityisesti kuivana talvikautena.

Madaran kaksivaiheinen meikinpuhdistuote on siis kaksivaiheinen tuote, jossa öljyfaasit poistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet, jonka jälkeen rauhoittavat kukkaisvedet viimeistelevät ihon puhdistuksen. Vaikuttavina ainesosina on hyalyronihapon lisäksi ruusuvesi, taikapähkinävesi ja maissinkukkavesi. Tuote levitetään kasvoille vanulapulla ja huuhdellaan. Taattua Madaran korkeaa laatua, jota on ilo kaikille suositella.

Ihanaa kevään odotusta kaikille ?

Alla linkit testituotteisiin, joiden kautta tuotteisiin voi tutustua tarkemmin:

https://www.ruohonjuuri.fi/sulava-puhdistusoljy-100-ml-madara-4752223000966

https://www.ruohonjuuri.fi/meikinpoistoaine-100-ml-madara-4752223000935

https://www.ruohonjuuri.fi/misellivesi-400-ml-madara-4752223000997?___store=default&refSrc=18870&nosto=nosto-page-product4

 

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *