Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Change Lingerien Beach Picnicillä

Kaupallinen yhteistyö: Rianno/Change Lingerie

Viikonloppu alkoi oikein mukavasti hyvinvoinnin ja muodin parissa, koska sain viettää aamupäivän Change Lingerien Beach Picnicin merkeissä. Ohjelmassa oli aamupalaa, uima-asuja, alusvaatteita ja luento hyvinvoinnista.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka piti meille luennon, jossa käsiteltiin muun muassa keinoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Sen verran korona vaikutti tapahtumaan, että Pippa luennoi meille kotoaan videon välityksellä. Hän oli palannut ulkomailta, joten turvallisuussyistä hän ei saapunut fyysisesti tilaisuuteen. Pippa kehotti kaikkia elämään omannäköistä elämää ja tekemään asioita, jotka tekevät onnelliseksi sekä muistamaan pyhän kolminaisuuden: riittävä uni, terveellinen ravinto ja järkevä liikunta. Lisäksi hän muistutti armollisuudesta itseä kohtaan ja korosti erityisesti iän tuomaa armollisuutta. Ihania ja sopivia neuvoja aivan meille kaikille.

Aamupalan ja luennon jälkeen oli vuorossa muotinäytös, jonka alussa Change Lingerien ketjujohtaja Marjo Topi kertoi meille merkin täydellisestä istuvuudesta. Itse en tiennyt, että valikoimasta löytyy jopa 88 eri kokoa ja mallia varmistamaan sen, että jokaiselle naiselle ja naisvartalolle löytyy varmasti se oikea asu.

Näytös alkoi uima-asuilla ja niiden jälkeen näimme alusvaatteiden muotia tulevan kesän morsiamia unohtamatta. Mallistoissa oli ihania voimavärejä kuten rubiininpunaista ja safiirinsinistä. Värien näkeminen sai hyvälle mielelle ja antoi mielen voimaa. Näytöksessä oli myös opettavia näkökulmia, sillä muutamalle mallille oli puettu joko liian pieni tai liian iso yläosa havainnollistamaan sen oikean koon tärkeyttä. Oikea koko paitsi näyttää niin myös tuntuu päällä hyvältä ja istuvalta, joten siihen kannattaa panostaa alusvaateostoksilla.

Muutamat suosikit pääsivät heti omalle hankintalistalle esimerkiksi rubiininpunaiset alusvaatteet, joihin taidan käyttää Goodiebagissä olleen lahjakortin. Kassista löytyi myös mustavalkoinen huivi kevättä varten, joka onkin helppo yhdistää asuun kuin asuun kuosin värien puolesta.

Ihanaa viikonloppua ja kesän odotusta ?

https://www.change.com/fi/

Kaupallinen yhteistyö: Rianno/Change Lingerie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *