Hae
Arjen suklaasuukkoja

Matkasuunnitelma pieleen koronaviruksen takia

Näin tässä kävi, että koronavirus pääsi sotkemaan meidänkin perheen lomasuunnitelmat ja laittoi kalenterimerkinnät uusiksi. Tämä suunnitelmien muutos tehtiin kylläkin varovaisuuden eikä pakon sanelemana. Tuntuu toisaalta turhamaiselle edes mainita tällaisesta asiasta koronaviruksen yhteydessä, kun virus on koetellut pahasti ympäri maailmaa, mutta silti asia hieman harmittaa ja on aiheuttanut pään vaivaa.

Meillä oli tarkoitus matkustaa junalla mummolaan Lucan ja koirien kanssa tämän kuun loppupuolella, jota varten olin ostanut edestakaiset junaliput ilman peruutusturvaa. Nyt kuitenkin mietimme mieheni kanssa, että turvallisempaa on aikaistaa mummolareissua miehen Oulun työmatkan yhteyteen, jonka hän tekee turvallisuussyistä omalla autolla ensi viikolla. Mummola on lähes matkan varrella Ouluun, joten minä, Luca ja koirat pääsemme hänen kyydissään menomatkan.

Paluumatkan osalta mietin, että hankinko uuden junalipun, mutta en uskalla. En ole koronaviruksen takia paniikissa, mutta tämä kuuluu elämässä niihin riskeihin, joita ei ole pakko ottaa, joten päätimme, että mieheni hakee meidät omalla autolla reilun viikon mummolassa oltuamme. Rahoja junalipuista emme saa takaisin, mutta mielenrauhasta kannattaa jotain maksaakin.

Nyt vain muuttamaan muut kalenterimerkinnät, jotta tällä suunnitelmalla voidaan mennä. Onneksi ukille ja mummolle sopi aikataulun muutos ja ihana puoli on, että pääsemme mummolaan aiemmin kuin oli suunniteltu. Siellä ainakin luulisi, että olemme turvassa altistukselta, mutta koskaanhan sitä ei tiedä millainen epidemia tästä vielä yltyy. Toivottavasti hallitus ottaa järeät keinot käyttöön viruksen leviämisen estämiseksi, jotta henkilövahingoilta vältyttäisiin.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *