Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuri – Madaran hellät tuotteet hiuksille

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Madara on tunnetusti yksi maailman arvostetuimmista brändeistä mitä luonnonkosmetiikkaan tulee ja kuuluu minun ehdottomiin lemppareihin Ruohonjuuren valikoimassa. Madara on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT -standardien mukaisesti ja sen tuotteissa on käytetty luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden erittäin korkealaatuiset ainesosat takaavat tehokkaan, mutta hellän hoidon niin hiuksille kuin iholle.

Tässä postauksessa esittelen muutamia aivan ihania ja toki myös Madaran taattua laatua olevia hiustenhoitotuotteita. Testissä minulla on ollut Grow Volume shampoo, Grow Volume hoitoaine, Feed & Repair hiusnaamio ja Growth Boost hiuspohjaseerumi.

Grow Volume shampoo hoitaa sekä hiuspohjaa että hiuksia, koska samalla kun peset hiukset hohtavan puhtaaksi, niin saat aktivoitua hiuspohjan hiustenkasvulle suotuisaksi. Sen tehokkaina ja hoitavina ainesosina on käytetty sinkkiä, kofeiinia ja sieniä sekä hiusten kasvua edistävää B3 -vitamiinia ja tuuheuttavaa pantenolia. Itselläni on paksut ja tuuheat hiukset luonnostaan, mutta huomasin kuitenkin, että hiukset olivat entistä muhkeammat pesun jälkeen. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä shampoo saa aikaan hiusten kasvulle yhdessä kevätauringon vaikutuksen kanssa. Itselläni hiusten kasvu kiihtyy auringon valon lisääntyessä, joten nyt odottelen tämän shampoon ja tuotesarjan myötä entistä nopeampaa hiusten kasvua.

Hiusten pesun jälkeen olen levittänyt pyyhekuiviin hiuksiin Grow Volume hoitoainetta ja antanut vaikuttaa muutaman minuutin ennen huuhtelua. Tämän tuotteen yksi lupauksista on myös edistää hiusten kasvua, joten se täydentää hiusten hoitoa Grow Volume shampoon kanssa. Tehoaineina on kiiltoa tuomassa fosfolipidi ja kanttarelli. Hoitoaine jättää hiuksen pinnalle hydrofobisen kalvon selvittäen pahimmatkin takut ja taistelee kaksihaaraisia vastaan, joista itse ainakin pitkähiuksisena kärsin.

Shampoon ja hoitoaineen lisäksi Madaralta löytyy hiusnaamioita, kuten Feed & Repair hiusnaamio, joka syväkorjaa ja -kosteuttaa hiuksia. Olen käyttänyt tätä hiusnaamiota kerran tai pari viikossa, jotta hiukset saavat varmasti tarvitsemansa tehoaineet voidakseen hyvin. Joka hiustenpesun yhteydessä en ole naamiota käyttänyt ja tuote on toiminut erinomaisesti.

Hiuspohja on itselläni ajoittain kuiva, varsinkin talvisin, joten sen hoitoa ei myöskään kannata unohtaa. Terveestä juuresta kasvaa terve hius. Näinhän sitä sanotaan, johon uskon täysin. Growth Boost hiuspohjaseerumin avulla taistelet hiusten ohenemista vastaan monipuolisten sienten sisältämien tehoaineiden avulla. Tätä tuotetta käytetään ennen hiusten pesua kuivaan hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia. Tykkään siitä, että vaikutusaika on lyhyt, koska itselläni on monesti kiire suorittaa kauneus-rituaalit, mutta silti tuote stimuloi ja hoitaa hiuspohjan. Tätä seerumia käytetään myöskin kerran tai pari kertaa viikossa ja se riittää.

Ihanaa kevään odotusta kaikille ja muistetaan helliä hiuksiamme ?

 

Alla linkit näihin ihaniin ja laadukkaisiin Madaran hiustuotteisiin, jotka sopivat kaikille hiuslaaduille:

https://www.ruohonjuuri.fi/growth-boost-hiuspohjaseerumi-100-ml-madara-4751009820675

https://www.ruohonjuuri.fi/grow-volume-shampoo-250ml-madara-4751009820682

https://www.ruohonjuuri.fi/grow-volume-hoitoaine-175ml-madara-4751009820705

https://www.ruohonjuuri.fi/feed-repair-hiusnaamio-180ml-madara-4751009820729

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *