Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Yö poissa kotoa ja ihanan outo herätys

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä/IhanNaiset

Terveiset bloggaajamatkalta Jyväskylästä ja kiireisen kotiäidin paratiisista! Mikä tämä paratiisi sitten on ja mitä tämä pitää sisällään?

No kyseessä on tietenkin aivan ihana Hotelli Verso Jyväskylän kävelykadulla, puhtaat lakanat ja valtava sänky, joka on tarkoitettu vain ja ainostaan minulle. Onpas outoa, mutta tällä hetkellä todella miellyttävää. Olen ollut aika väsynyt ja myös kipeä viime aikoina, joten tunnen todellakin ansainneeni yhden kiireettömän ja rauhallisen aamupäivän vain itselleni. Myönnettävä on, että tekee hyvää.

Kaikki perheenäidit tietävät, että normaalit aamut sujuvat siten, että kun silmänsä saa auki, niin sitä äitiä huudellaan ja saa olla tekemässä sitä sun tätä. Itse saa juoda kiireessä puoliksi jäähtynyttä teetä ja meikkiä sutaistaan kasvoille se mikä ehditään juuri ennen ulosmenoa.

Nyt minulla on yöpöydällä vieressäni teetarjotin ja runsaasti aikaa nauttia nauttia aamutee. Seuraavaksi vuorossa vaahtokylpy, hotellin aamupala ja lisää omaa aikaa. Uskomatonta, mutta totta!

Tämä oli ensimmäinen yöni poissa kotoa sitten lapseni syntymän. Luca on nyt 2 vuotta ja 4 kuukautta eli ehkä oli jo aika ottaa pieni irtiotto kodin ympyröistä. Tiedän, että kotona kaikki on mennyt hyvin, joten siksi myös osaan tästä aamupäivästä nauttia.

Myönnettävä on, että tätä kirjoittaessani taustalla on kuitenkin soinut myös Muumien tunnarit kodin tuntua tuomassa. Eihän tässä nyt silti liikaa osaa irtautua äidin roolista. Näin se vaan on.

Nyt kuitenkin nautitaan ja rentoudutaan ennen kotimatkan alkua.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ?

https://www.hotelliverso.fi

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä/IhanNaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *