Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuri – Esittelyssä 5 kasvojen tehoseerumia luonnonkosmetiikasta

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Olen viime viikot viettänyt Ruohonjuuren luonnonkosmetiikan valloittavassa maailmassa ja saanut huomata luonnonkosmetiikkalaatuisten kasvoseerumeiden huiman tehokkuuden. Olen käyttänyt aamuin ja illoin kasvoille sekä kaulalle Ruohonjuuren valikoimasta viittä tehoseerumia: Weledan Granaattiomena seerumia, Dr. Hauschka -sarjan uudistavaa seerumia, Madaran Infinity drops seerumia, Patyka -sarjan korjaavaa Repair Night yöseerumia ja Terre dOc -sarjan kaktusviikunaöljyseerumia.

Seerumeiden tehohan yleisesti ottaen perustuu niiden tiiviiseen ja korkeaan aktiiviainepitoisuuteen, eli ne todellakin antavat iholle kaiken tarvittavan, jotta ihosta tulee heleä, sileä ja pinnan alta asti ravittu. Koska seerumit imeytyvät pienen molekyylikoon ansiosta syvälle ihon sisälle, niin kannattaa ehdottomasti valita seerumi, jonka laatu on luonnonkosmetiikkaa. Näin varmistat, että ihosi saa ainoastaan puhtaita ja aitoja luonnon omia tehoaineita, joiden avulla ihosi hyvinvointi maksimoituu.

Seerumeita kannattaa käyttää kuuriluonteisesti pullo kerrallaan ja erityisesti hyödyntää niiden hoitotehoa vuodenajan vaihtuessa toiseksi. Seerumit ovat siis ihonhoidon ylellisimpiä tuotteita ja ne täydentävät kasvojen ihonhoidon perusrutiinit.

Testituotteista Weledan Granaattiomena seerumi on kiinteyttävä seerumi, jonka tehoaineena on antioksidanttipitoinen granaattiomenamehu. Seerumi kiinteyttää ja taistelee ensimmäisiä ryppyjä vastaan sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Patyka-sarjan korjaava ylellinen yöseerumi on öljypohjainen, jonka tehoaineena vaikuttaa E- ja A vitamiinipitoinen, omega 3- ja 6- rasvahappoja sisältävä ruusunmarjaöljy. Seerumi korjaa ihon rakennetta sisältäpäin ja tasoittaa sekä heleyttää kasvot. Tämä luomulaatuinen luksustuote on suoraan Pariisista ja kohosi yhdeksi suosikikseni testituotteista.

Dr. Hauschka -sarjan seerumi on rasvaton ihoa uudistava seerumi, jonka vaikuttavana ainesosana on kosteuttava Kvitten-hedelmästä saatava uute, isoflavonoideja sisältävä puna-apila, elinvoimainen Kalanchoe ja apilankukista saatava hunaja. Tämä tehoyhdistelmä uudistaa ihon rakenteen tehokkaasti.

Terre dOc -sarjan kaktusviikunaöljyseerumi on valittu vuonna 2014 Ruohonjuuren parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi, eikä todellakaan syyttä. Sillä sen sisältämä hyaluronihappo yhdessä kaktusviikunaöljyn kanssa ehkäisee ihon ikääntymisen tehokkaasti. On todellinen tehotuote, jonka kiinteyttävä vaikutus kasvoilla tuntuu välittömästi. Heleyttää, silottaa ja kosteuttaa, aivan täydellistä siis.

Madaran Infinity drops seerumi puolestaan on luksusseerumi, jonka avulla ihosta tulee heti sävyltään tasaisempi, kirkkaampi ja samettisen pehmeä kauttaaltaan. Lactobasillus-lysaatti, sienen betaglukaani, provitamiini D ja matara-kasvin polyfenoli estävät ihon kuivumisen, tasapainottavat ihon mikrobiomian ja lievittävät ihon hapettumisstressiä. Tämä tuote oli testituotteiden joukossa myös suosikkejani, jos sellaisia olisi näiden ihanien tuotteiden joukosta nimettävä.

Alla linkit testituotteisiin, joita löytyy Ruohonjuuren verkkokaupasta myymälöiden lisäksi:

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/infinity-drops-seerumi-30-ml-madara-4751009829821

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/korjaava-yoseerumi-15-ml-patyka-3700591900242

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/kaktusviikunaseerumi-tuhkimotipat-terre-3700324422706

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/granaattiomena-seerumi-30-ml-weleda-4001638080040

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/uudistava-seerumi-drhaus-4020829708518

Ihanaa viikon jatkoa kaikille ja kauniita hetkiä ihonhoidon parissa ?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *