Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ravintola Fat Lizard – Syntymäpäivän juhlintaa Espoon parhaimmalla brunssilla

Kaupallinen yhteistyö: Ravintola Fat Lizard

Kunnon espoolaiset rakastavat kunnollisia brunsseja. Mikä olisikaan parempi tapa viettää perheen ja ystävien kesken rentoa aikaa tai juhlia merkkipäivää kuin suussa sulava sunnuntai-brunssi?

Mieheni täytti tällä viikolla 41 vuotta ja mieleeni tuli luonnollisesti heti brunssit ja se Espoon paras sekä rennoin sunnuntai-brunssi, joka tarjoillaan Espoon Otaniemessä Ravintola Fat Lizardissa (Tietotie 1), joka brunssin lisäksi tunnetaan ihanista puu-uuni pitsoista ja friteeratuista sirkoista, joita löytyy a la carte listan erikoisuutena. Tänä sunnuntaina erikoisuudet kuitenkin jäi vähemmälle ja brunssilla keskityimme toistemme lisäksi ihaniin klassisiin makuihin ja ruokiin.

Ravintola Fat Lizard on Otaniemen sydämessä sijaitseva rento, koko perheen ravintola, jossa ruoka on huipputasoa. Alunperin tarkoitus oli juhlia mieheni synttäreitä koko perheen voimin, eli, että 2-vuotias Luca poikamme olisi ollut mukana. Poikamme kuitenkin sairastui flunssaan, joten hän jäi mummon hoiviin, ja brunssi muuttui vanhemmat vapaalla teemaiseksi isin ja äidin juhlaksi.

Toki olisi ollut hienoa, että Luca poikamme olisi ollut mukana, mutta oli toisaalta miellyttävää nauttia brunssista rauhassa aikuismaisen rennosti. Sillä nauttimista todella riitti. Valikoimaan kuuluu muun muassa salaatteja, kaloja, äyriäisiä, italialaisia leikkeleitä ja juustoja sekä jälkiruokapöytä ja tietenkin ne aidolla tulella paistetut pitsat. Aikaa brunssin nauttimiseen on monta tuntia, joten jokaisella ruokapisteellä ehti hyvin käydä kiireettömästi.

Oli aivan ihanaa herkutella ja olla mieheni kanssa muutama tunti kaksin. Olemme jo vuosia sitten luopuneet tavaroiden antamisesta lahjoina toisillemme ja annammekin lahjaksi yhteistä laatuaikaa. Brunssi oli todella onnistunut esimerkki tällaisesta hetkestä, jota mielelläni suosittelen kaikkille Ravintola Fat Lizardissa.

https://ravintolafatlizard.fi/brunssi/

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja alkavaa viikkoa ?

Kaupallinen yhteistyö: Ravintola Fat Lizard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *