Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tässä esittäytyy Vaikuttajamedian uusi bloggari

Heippa kaikille, ja hienoa, että olette löytänyt Arjen suklaasuukkoja -blogiini tänne Vaikuttajamedialle. Olen aivan tuore bloggari tässä blogiyhteisössä, mutta ennen tänne muuttoa kirjoittelin vuoden verran meidän perhe-elämästä Kaksplussan blogimaailmassa, joten aivan uutta bloggaaminen ei minulle ole.

Koska tämä on ihka ensimmäinen postaukseni täällä, niin jotain oleellista haluan kertoa uusia lukijoita varten itsestäni, perheestäni ja tietenkin blogistani. Näin tiedätte hieman ennakolta minkälaisia postauksia tänne alkaa blogini alle ilmestymään.

Olen siis Suvi Maarit, 37-vuotias, hoitovapaalla oleva lakimies ja 2 vuotta vanhan Luca pojan äiti Espoosta. Perheemme on aika tavanomainen espoolainen perhe, ehkä jopa hieman klisee, sillä perheemme arjen idylliin kuuluu talo Etelä-Espoossa lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa, kaksi kääpiökoiraa ja mieheni saa halutessaan käyttää itsestään nimitystä diplomi-insinööri. Minä olen kotiäitinä ensi syksyyn asti, jolloin poikamme saavuttaa sen maagisen 3 vuoden rajapyykin. Se tarkoittaakin sitten aivan uuden elämänvaiheen alkua, mutta nyt vielä elelen ihania päiviä taaperokuplassa Espoon kodissamme.

Blogini keskiössä on luonnollisesti meidän perhe, tunteet ja ajatukset, joita koen äitinä ja vanhempana, unohtamatta niitä haastavampia teemoja, sekä lisäksi kirjoitan kauneudesta, hyvinvoinnista ja matkustamisesta, jota perheessämme harrastetaan aina sopivan tilaisuuden tullen. Rakastan kaikkea esteettisesti kaunista. Kaikkea sellaista, mikä antaa kaunista oloa arkeen, saa hymyn huulille sateisenakin päivänä ja nostaa muutenkin positiiviset tunteet pinnalle. Teen myös paljon kaupallista yhteistyötä blogini teemoihin sopien, erityisesti kauneuteen, hyvinvointiin ja terveyteen liittyen, mutta mielelläni vastaanotan kaikenlaisia tarjouksia, joiden uskotte blogiini sopivan.

Hienoa aloittaa bloggaus Vaikuttajamedialla ja toivon, että tämä ei ole minun yksinpuheluani, vaan, että blogini olisi positiivisen vuorovaikutuksellinen ja paljon keskustelua herättävä. Sillä parhaimmillaanhan tämä homma on nimenomaan asioista, tunteista ja kokemuksista keskustelemista sekä niiden aiheuttamien mielipiteiden jakamista. Näin tulemme tutuksi toisillemme ja opimme uusia asioita meitä kiinnostavista aiheista.

Tervetuloa mukaan blogiini ja seuraaathan minua myös instagramissa @maaritsarin.

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille ?

4 kommenttia

 1. Jannina kirjoitti:

  Ihana tutustua ja innolla odotan uusia postauksia. 🙂

  • suvimaarit kirjoitti:

   Kiitos, olen aktiivinen bloggaaja, joten itsekin odotan, että pääsen jo postailemaan lisää ☺️ Ja hienoa olla osa Vaikuttajamediaa ❤

 2. Jonna kirjoitti:

  Tervetuloa Vaikuttajamedialle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *