Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Joik luonnonkosmetiikka – Aitoa ja laadukasta luonnon tehoa Virosta

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Edessä olevan viikonlopun ja heräilevän kevään kunniaksi esittelen teille laadukasta JOIK Organic luonnonkosmetiikkaa, joka on raikas tuulahdus Suomenlahden toiselta puolelta Virosta. Sarjan tuotteet on luomusertifioitu ja niihin on kerätty luonnon laadukkaat tehoaineet, yhdistettynä ulkoisesti kauniisiin design-pakkauksiin, joita on ilo katsella ja käyttää.

Olinkin todella innoissani saadessani kotitestiin kyseisen sarjan tuotteita. Ensimmäiseksi kiinnitin huomiota pakkauksien ja pullojen kauniiseen suunnitteluun ja muotoiluun, joista tulee mieleen skandinaavinen pelkistetty design. Pisteet sarjalle jo siis pelkän ulkonäön perusteella ja odotukseni tuotteiden suhteen nousivatkin korkealle. Eikä itse sisältöönkään tarvinnut pettyä, vaan jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen tunsin tuotteiden korkean laadun. Tuotteissa on miellyttävä luonnollisen vegaaninen tuoksu, joten tuotteet sopivat myös hajusteherkille.

Testasin facial cleansing oil puhdistusöljyä, instant rejuvenating beauty elixir tehoseerumia, rejuvenating day cream päivävoidetta ja rejuvenating eye contour cream silmänympärysvoidetta.

Puhdistusöljyissä tykkään eniten siitä, etteivät ne kuivata ihoa, kuten puhdistusgeelit saattavat tehdä. Myös tämä öljypohjainen putsari jätti ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuote sopii hyvin meikin puhdistukseen kasvoilta, mutta sitä ei suositella silmämeikin puhdistukseen. Tuote levitetään kuivalle iholle, ja poistetaan veden kanssa sienellä, joka tulee pakkauksessa mukana.

Huolellisen puhdistuksen jälkeen iho onkin vastaanottavainen JOIK Organic eliksiirille, jonka tehoaineena on muun muassa polysakkaridit ihon kiinteytykseen ja tasoittamiseen, kapris-, mulperi- ja ruusujuuriuutteiden yhdistelmä ihon energiansaantiin sekä vesikrassin, valkoisen teen, pellavan ja nokkosen uutteet ihon vastustuskyvyn lisäämiseen. Lisäksi tuotteessa on hyaluronihappoa tehokkaana anti age ainesosana, joka tehostaa ja auttaa solujen uusiutumisessa. Tämä tuote oli yksi ehdoton lempparini testituotteista. Varsinainen luonnon tehoyhdistelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti tukemaan ihon kaunista ikääntymistä.

Eliksiirin nopean imeytymisen jälkeen ihon kosteutus ja hoito on hyvä viimeistellä sarjan anti age päivä- ja silmänympärysvoiteilla, joista löytyy osittain samoja tehoaineita, kuin eliksiiristä, kuten hyalyronihappoa, mutta lisäksi päivävoiteessa on myös luomu arganiaöljyä, sacha inchi-öljyä ja sheavoita. Silmänympärysvoiteesta puolestaan löytyy lisäksi omenauutetta ja kofeiinia, jotka laskevat tehokkaasti turvotusta ja poistavat tummuutta silmien alta.

Ihastuin tuotteisiin, niiden korkeaan laatuun ja tehokkuuteen sekä ennen kaikkea sarjan luonnollisuuteen. Tuotteita voin suositella lämpimästi kaikille, jotka pitävät laadukkaasta luonnonkosmetiikasta hyvällä hinta-laatu-suhteella.

Alla linkit testituotteisiin:

https://www.houseoforganic.fi/collections/joik-organic/products/joik-organic-instant-lift-rejuvenating-beauty-elixir-30-ml

https://www.houseoforganic.fi/collections/joik-organic/products/joik-organic-facial-cleansing-oil-puhdistusoljy-100-ml

https://www.houseoforganic.fi/collections/joik-organic/products/joik-organic-rejuvenating-eye-contour-cream-silmanymparysvoide-15-ml

https://www.houseoforganic.fi/collections/joik-organic/products/joik-organic-rejuvenating-day-cream-paivavoide-50-ml

Ihanan aurinkoista viikonlopun alkua kaikille ja nautitaan keväisestä säästä ?

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *