Hae
Arjen suklaasuukkoja

Helmikuun virkistävä yourselfishness-Goodiebox saapui

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox. Lopultakin odotukseni palkittiin, kun puhelimeeni kilahti viesti ensimmäisen Goodieboxin saapumisen merkiksi. Odotukseni oli korkealla, enkä todellakaan joutunut pettymään, kun olin saanut rapisteltua auki herkullisen pinkit silkkipaperit, joihin ihanat tuotteet oli boksin sisälle pakattu. 
Helmikuun Goodiebox oli siis ensimmäinen boksi tällä nimellä, kun viime kuussa hyvästelimme Bette Boxin yrityskaupan johdosta. Tämän kuun saamani boksi haluaa tarjota virkistystä ja muistutusta oman ajan ottamisen tärkeydestä. Siis onko Goodieboxin naisporukka ajatuksen lukijoitakin? Tämä teema ja koko boksi oli kuin tehty tällaista hieman nuukahtanutta kotiäitiä varten, joka tosiaankin tarvitsee lisäenergiaa, jotta taas jaksaa harmautta kevääseen asti. Aivan nappivalinta oli teema ja koko boksi muutenkin. 

Mutta sitten itse asiaan eli helmikuun tuotteisiin. Mitä ihanaa laatikosta löytyikään tälle kuukaudelle? Boksista löytyi Mudmasky Aftermask Vitamin Serum, jonka hoitava merilevä ja merikasvit hemmottelevat ihoasi kasvonaamion jälkeen, Essentials by Goodiebox Face Mist, puuvillakukka- ja puuvillasiemenuute virkistää ihoa kasvosuihkeena pitkin päivää, Naobay Protective Conditioner luonnonmukainen hoitoaine, Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff eli patentoitu kuoriva sieni, joka poistaa kasvoilta kuolleet ihosolut ja hoitaa ihoa muun muassa AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutteen voimalla sekä Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask, joka on vegaaninen ja luonnonmukainen vaihtoehto ihon palautukseen ja hoitoon antioksidanttien voimalla.

Aivan ihana kattaus erilaisia kauneuden- ja hyvinvoinnin tuotteita boksi sisälsi ja innolla odottelen taas kaikkien uusien juttujen testailua. Erityisesti minua miellytti hoitoaine (tulee talvella todellakin tarpeeseen) ja uteliaisuuteni herätti yönaamio sekä kasvonaamion jälkeinen seerumi, jollainen on itselleni aivan uusi tuttavuus. Kyllä tästä paketista jo virkistystä ja kaunista oloa saa kevään odotukseen.

Kiitos Goodiebox ja ihanaa kevään odotusta kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *