Hae
Arjen suklaasuukkoja

10 hassua ja outoa kysymystä

Tämän postauksen kysymykset löysin Diiskuneidin blogista https://diiskuneiti.vaikuttajamedia.fi/2020/02/19/kymmenen-hassua-kysymysta/ ja ajattelin heti napata nämä myös omaan blogiini. Onhan nämä blogiketjut niin viihdyttävää luettavaa ja hauska vertailla omia sekä muiden vastauksia keskenään. Nämä postaukset on myös hyvä tapa tutustua meihin bloggareihin paremmin vain arkisina ihmisinä, ihan tällaisena tavallisina kuin olemme.

Mennään itse asiaan siis niihin kysymyksiin:

1. Imetkö koskaan hiuksiasi?
Tämä ensimmäinen kysymys taitaa mennä sarjaan oudot kysymykset. Vastaus on ehdottomasti en, enkä ole koskaan tehnyt niin.

2. Petaatko sängyn joka aamu?
Teen sen joka päivä. Pyrin tekemään petauksen heti aamusta, mutta joskus menee lähelle puoltapäivää. Varsinkin jos Luca on nukkunut lähelle kymmentä, niin silloin petaus venyy ja niin kyllä kaikki muutkin aamun tekemiset. Mutta nukkumaan en halua illalla mennä, jos sänky ei ole ollut välillä pedattuna.

3. Mikä on suosikkilaulusi?
Suosikista en tiedä, mutta tällä hetkellä päässäni pyörii jatkuvasti Kaapon tunnari, jonka kaikki äidit luultavasti tietävät. Se nyt vaan on pojan lempiohjelma nyt.

4. Mitä ajattelet yksin autossa?
Siis missä? Enpä taida muistaa edes koska olisin ollut viimeksi yksin autossa, kun aina poika mukana. Jos joskus pääsen yksin jonnekin, niin todennäköisesti sitä, että pitää ehtiä nopeasti takaisin kotiin. Ruuhkavuodet menossa siis meillä kiireisenä.

5. Mikä keittiötarvike olisit?
Nyt tuli paha. En oikeastaan pidä mistään keittiön vempaimesta, koska en ole mikään himo keittiössä touhuaja. Jos joku pitää valita, niin kaunis ja kurvikas vedenkeitin, koska rakastan teetä ja juon sitä noin 10 mukia päivässä.

Omanin matkalta ihana aamutee hetki

6. Mikä eläin olisit ja miksi?
No nyt on sitten helppo. Ihmisen paras ystävä eli koira. Joku pieni, suloinen ja pörröinen, kuten omani Viivi ja Fiona. Minun tytöt ❤

Fiona, tyttöni mun 

7. Mitä teet kun olet vihainen?
Puhkun ja puhisen (mielessäni tosin vain). En pidä huutamisesta. Yleensä vetäydyn omiin oloihini.

8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?
Olen aika tyypillinen äiti, sillä kaikki toiveeni taitavat koskea poikaani. Jos nyt jotain pitää toivoa tai haluta, niin voisinpa katsoa joskus elokuvan vain itsekseni. Jotain kunnon hömppää, hyvää suklaata ja sitä ihanaa teetä mukitolkulla. Ehkä sitten joskus taas, kun pikkulapsiajasta on selvitty.

Luca leikkii Omanissa tanssivan suihkulähteen kanssa

9. Millainen olet humalassa?
Enpä rehellisesti sanoen muista koska olisin ollut viimeksi humalassa. Siitä on jo vuosia ja vuosia aikaa. Muistelen olleeni tietenkin se hauska, fiksu ja filmaattinen persoona ☺️

10. Käytätkö hajuvesiä?
Olen hieman herkkä hajusteille, joten en käytä. Jos tuoksuvaa huuhteluainetta ei lasketa. Eipä taideta, joten siis en. Minulla on kylppärin kaapeissa sitä sun tätä ja muutamia tuoksuja myös, mutta käyttöön ne pääsevät ainoastaan muutaman kerran vuodessa juhlan tullen.

Ihanaa viikon jatkoa ja kopioikaa kysymyksiä blogeihinne ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *