Hae
Arjen suklaasuukkoja

Sopimusbloggariksi Vaikuttajamedialle

No niin, nyt pääsen kertomaan jo täällä blogin puolellakin, että blogini uusi blogikoti on 1.3 alkaen Vaikuttajamedia. Ihania uusia tuulia on siis tulossa uudistetulla blogin alustalla. Eilen blogini on irroitettu Kaksplussan alustalta ja sinne suuntaan suuri kiitos yhteisestä ajasta sekä kasvusta, johon blogini ylsi Kaksplussan blogimaailman jäsenenä. 

Aiheet blogissa pysyvät muutosta huolimatta varmasti kuta kuinkin samana eli keskiössä on meidän perhe-elämä, äitiys ja vanhemmuus sekä kauneus- ja hyvinvointi. Lucan kasvun myötä todennäköisesti kuitenkin vauva- ja taaperojutut alkavat vähentyä ja keskityn jatkossa entistä enemmän kauneuteen ja hyvinvointiin.
Nyt on sellainen välitila menossa, vähän kuin vaihtaisi työpaikkaa. Vanhan työpaikan tehtävät alkavat olla maalisuoralla, mutta uusi vielä starttailee hiljalleen. Onkin siis hyvä hetki hieman hengähtää, muistella mitä kaikkea ihanaa olen jo päässyt blogin myötä tekemään ja kokemaan sekä tietenkin suunnitella uusia aiheita ja tarinoita teille kerrottavaksi. 
Blogin uusi alku ja uudet kujeet alkamassa 1.3 ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *