Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ensi kuun jännät jutut – Blogimatka ja vuorokauden poissaolo kotoa

Tänään minulla on pyörinyt mielessä tulevia tapahtumia, jotka jännittävät hyvällä tavalla. Sain kutsun Visit Jyväskylä/IhanNaiset bloggaajamatkalle Jyväskylään, joka on maaliskuun alkupuolella. Hienoa päästä tapaamaan muita bloggareita ja viettämään aikaa Jyväskylässä, siihen tutustuen ja kuulla muun muassa Neste Rallin 70. juhlavuoden valmisteluiden etenemisestä. Neste Ralliin liittyen on muuten tulossa matkan jälkeen blogissa arvontaa, joten kannattaa seurata, jos rallit yhtään kiinnostaa itseä tai lähipiiriin kuuluvaa ystävää.

Tähän matkaan liittyen tapahtuu aika jännä juttu, joka onkin minulle itse matkaa jännittävämpi. Jotta voin matkalle osallistua, niin joudun luonnollisesti olemaan matkan ajan kotoa poissa. Matkalle lähden aikaisin lauantaina aamulla ja palaan sunnuntaina alkuillasta. En tiedä kenen puolesta jännitän eniten, itseni, Lucan vai Lucan isän? Ehkä hieman meidän kaikkien, sillä tämä onkin sitten pisin aika, jonka Luca on ollut erossa äidistä ja toisinpäin. Yökylääkään ei ole ollut lähes vuoteen, ei edes sinne tuttuun mummolaan.

Saahan nähdä miten homma tulee toimimaan. Mutta menossa ollaan ja liput Jyväskylään ja takaisin on jo hankittu, eikä reissua enää tulla perumaan. Ainakaan sen jännittämisen takia. Onhan Luca jo 2 vuotta ja 4 kuukautta sitten vanha, joten ehkä hän yhden yön ja päivän pärjää isin ja mummon hoivissa. Eiköhän, vaikka ikävä myös varmasti tulee ja tämä koskee myös minua.

Toisaalta odotan myös hieman yksin matkustamista. Saanko siis aivan oikeasti istua junassa muutaman tunnin itsekseni, käydä ravintolavaunussa syömässä rauhassa halutessa ja siis nukkua hotellissa yhden yön seurana ainostaan minä itse. Tämä on ehkä se uskomattomin juttu reissuun liittyen. Siis yksin nukkuminen. Kertoo jotain kotiäidin elämän jännittävyyden asteesta, kun tällainen hyvin monelle aivan arkipäiväinen juttu nouseekin omassa elämässäni isoksi tapahtumaksi. Kuuluu varmaan niihin asioihin, joita lapseton ei oikein voi ymmärtää. Tai ainakaan itse en olisi ennen perhettä ymmärtänyt.

Kaikkea hauskaa on siis tulossa lähiaikoina, joista toki täällä myös postailen. Kuvassa olemme Lucan kanssa Tammisaaressa kesäisellä retkellä. Lucan vauvavuotena, jolloin vasta ihmettelin uutta rooliani äitinä ja jännitin vielä aivan eri asioita pieneen  poikaamme liittyen.

Jännittävää viikon jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *