Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kotiin sopeutumista ja uuden alun kynnyksellä

Matkan jälkeen olemme päässeet taas asettautumaan kotiin takaisin ja arki on lähtenyt pyörimään entiseen malliin. Laukut on purettu ja massiivinen lomapyykkien vuori alkaa hiljalleen vähentyä kodinhoitohuoneen lattialta, jossa se on lajiteltuna eri kasoihin, kukin kasa odottamassa kiltisti omaa pesuvuoroaan. Lapsen tulon myötä pyykkien määrä on muutenkin kasvanut hurjasti ja meillä pyykinpesukone ja kuivuri pyörivät aika tiuhaan.

Omaan kotiin ja sänkyyn on ihana päästä matkan jälkeen. Vaikka hotellilla olisi miten monta tähteä, niin koti on aina koti, ja hotellilla olo on kuin olisi hienossa kyläpaikassa. Suomen surkea talvisää on kuitenkin asettanut haasteita sopeutumiseemme. Jäi ikävä lämmintä, aurinkoa, kauniisti hämärtyviä Lähi-Idän iltoja, joiden rauhassa söimme päivällistä ja muistelimme mennyttä lomapäivää. Se ilmasto on vaan niin ihana, jonka antamaa energiaa jäin kaipaamaan.

Arki on alkanut samanlaisena, mutta kuitenkin erilaisena. Blogini muutto nimittäin lähenee ja onneksi kohta pääsen kertomaan uuden blogikotini. Odotan tätä jo, sillä jaettu ilo on aina kaksinkertainen ilo, enkä muutenkaan pidä asioiden panttaamisesta. Mutta valmistelut ja siirrot on tehtävä rauhassa, niin lopputulos on sitten varmasti hyvä ja itseni lisäksi myös lukijoille mieluinen. Vaikka kirjoittelen blogia itselleni, niin minua ilahduttaa miten moni on alkanut lukemaan blogiani ja halunnut osallistua tärkeiksi kokemieni aiheiden keskusteluun.

Uuden alun myötä odotan aina eniten sitä miten ihania uusia ihmisiä taas tapaankaan. Jokaisen muutoksen myötä olen saanut uusia ystäviä elämääni ja pelkästään heidän takiaan muutos on kannattanut. Kohta onneksi kaikki on valmista ja muutos on totta. Enpä malttaisi odottaa, mutta enää ei mene kauaa.

Mukavaa viikon jatkoa ja yritetään olla kastumatta liikaa tässä ihmeellisessä talvisäässä ?

Ps: Luca pääsi tänään Isossa Omenassa ihmettelemään aivan oikeata poliisiautoa 112-päivän kunniaksi ja sitä ihmeteltävää riitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *