Hae
Arjen suklaasuukkoja

Lastenhuoneiden sisustusta Lähi-Idän tyylillä

Jos sinua kyllästyttää skandinavinen sisustustyyli lastenhuoneissa, johon kuuluu lähinnä mustavalkoinen ja pelkistetty ilme, niin kannattaa katsoa tämän postauksen kuvat, jotka otin eilen Muscatin Grand Mall Apadana-sisustusliikkeestä. Voisiko sinun pieni prinsessa tai pikkuprinssi esimerkiksi nukkua merirosvolaivassa tai hempeän pastellisissa tekstiileissä antiikkihuonekaluja mukailevien kalusteiden keskellä. 
En ole aivan varma sopiiko tämänkaltaiset lastenhuoneet lainkaan skandinavisiin koteihimme, mutta jotain inspiraatiota itse ainakin kuvista sain. Mielikuvitusta saa ja pitää käyttää, kun lastenhuonetta sisustaa, niin siten pystyy luomaan lapselle hauskan ja persoonallisen huoneen nukkumista ja leikkejä varten. Jotain yhtäläisyyttä löysin länsimaalaiseen sisustustyyliin verrattuna, kuten tähtien ja pallokuvioiden käyttö, mutta Lähi-Idässä kaikki on vaan jotenkin runsaampaa, myös sisustus.
Nauttikaa kuvien tunnelmista ja ihanaa alkanutta päivää ? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *