Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuri: Luonnonkosmetiikkalaatuiset aurinkotuotteet, koko perheen paras valinta

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Äidiksi tulemisen jälkeen olen alkanut kiinnittämään huomiota entistä enemmän siihen millaisia ihonhoidon tuotteita käytän sekä itselleni että lapselleni. Meidän perheessä suositaan luonnonkosmetiikkaa ja tämä koskee myös aurinkosuojatuotteita. Olen hyvin tarkka siitä, etten käytä Lucan herkällä iholla mitään kemiallisia voiteita, jotka sisältävät myös ympäristölle haitallisia aineita. Oma ihoni on alkanut voimaan kokonaisvaltaisesti paljon paremmin, kun siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja saman hyvinvoinnin haluan tarjota myös lapseni iholle.

Hiihtolomien lähestyessä monessa perheessä on ajankohtaista hankkia aurinkolomia varten aurinkosuojatuotteita. Esittelen tässä muutamia Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita koko perheen ihon suojaksi, jotka olemme havainneet erinomaiseksi oman käytön perusteella. Lomailemme tällä hetkellä Omanin kuuman auringon alla, joten kaikki postauksen tuotteet on ollut ahkerasti käytössä ja voin niitä lämpimästi suositella.

Lucan iholle on ollut käytössä kasveista ja mineraaleista koostuvan Biosolis aurinkotuotesarjan aurinkoemulsio kids kasvoille ja vartalolle, suojakerroin 50, jonka korkea UVA- ja UVB-suoja perustuu mineraalifilttereihin ilman nanopartikkeleita. Toisena tuotteena Lucalla olemme käyttäneet Weledan baby & kids sun -sarjan aurinkovoidetta, suojakerroin 30, joka samoin täyttää luonnonkosmetiikkasertifioidun tuotteen korkeat kriteerit. Ensimmäiset loman päivät käytin pojalla suojakerroin 50 sisältävää Biosolisin suojaa ja ihon hieman tottuessa aurinkoon, siirryin Weledan suojaan. Molemmat ovat toimineet loistavasti, levittyvät ja imeytyvät hyvin iholle, eikä pojan iho ole edes punoittanut, vaikka olemme auringossa monta tuntia päivässä. 
Me vanhemmat taas olemme suojanneet ihomme Biosolisin vartalon aurinkoemulsiolla, suojakerroin 15, ja kasvojen aurinkovoiteella, suojakerroin 30, sekä Weledan vartalon aurinkovoiteella, suojakerroin 30. Kuten lasten Biosolis -sarja, niin myös aikuisten tuotteissa suojan teho perustuu turvallisiin mineraalifilttereihin, ilman nanopartikkeleita. Weledan tuotteissa on paljon kehuttu fysikaalinen UV-suoja, joka antaa suojaa iholle välittömästi voiteen levityksen jälkeen. Voiteessa on ihoa hoitavina ainesosina muun muassa auringonkukkaöljyä ja kookosöljyä. Testituotteet ovat korkealaatuisia ja iho on tuntunut päivän jälkeen kosteutetulle, eikä lainkaan kuivalle. Tuotteet eivät myöskään ole tehneet ihoa tukkoisen oloiseksi, mikä on ollut miellyttävä yllätys. Huulten ihon suoja on asia, joka monilta unohtuu, vaikka huulten iho on erityisen ohutta ja siten herkkää. Itse olen tällä lomalla käyttänyt Alga Maris-sarjan huulten aurinkosuojaa sisältävää huulivoidetta, suojakerroin 30, joka saa minulta kiitettävän arvosanan.
Alla linkit Ruohonjuuren verkkokauppaan, jossa postauksen tuotteisiin voi tutustua enemmän ja tehdä tilauksen. Lisäksi tuotteita on saatavilla Ruohonjuuren omissa myymälöissä, joissa opastusta tuotteisiin antaa Ruohonjuuren ystävällinen henkilökunta.
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/aurinkovoide-lapsille-suojakerroin-50-biosol-5425001841660
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/aurinkovoide-kasvoille-spf-30-biosol-5425001841721
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/aurinkovoide-suojakerroin-15-biosol-5425001841677
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/hellavarainen-aurinkovoide-lapsille-spf30-150ml-weleda-4001638500258
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/edelweiss-aurinkovoide-spf30-150-ml-weleda-4001638500289
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/aurinkosuojat-ja-rusketus/aurinkosuojahuulivoide-sk-30-algam-3760211480721

Ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille ja turvallisia auringonpalvonnan hetkiä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *