Hae
Arjen suklaasuukkoja

Muscatin tunnelmia kuvina

Terveiset Omanista, Grand Hyatt Muscat -hotellista. Muutama ensimmäinen lomapäivä alkaa olla takana. Täällä kello lähentelee jo yhdeksää illalla, koska kello on pari tuntia Suomen kelloa edellä. Ihanan lämmin ja rento päivä takana ja ollaan ihastuttu maahan. 
Meidän loma on mennyt lähinnä lastenaltaan ympäristössä ja ollaan katsottu Lucan uintia, joka tarkoittaa kahlaamista ja veden räiskimistä. Tämä loma mennäänkin pojan ehdoilla eli uiminen ja aurinko tulee olemaan keskeisessä osassa myös loppuloman ajan. 
Muuten ollaan nautittu Omanin väriterapiasta, tehty rattailla kävelyretkiä, käyty lähellä olevassa kauppakeskuksessa ja ihan vaan oltu. Lomalla onkin parasta se, että pääsee eroon kotitöistä ja sille oikealle yhdessäololle on aikaa. Tästä nyt sitten nautitaan, auringon lisäksi tietenkin.
Ihanaa viikonlopun alkua kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *