Hae
Arjen suklaasuukkoja

Matkalle lähtöä, evakossa ja kaksin kotona

Olipas hullu viime viikko. Niin hullun kiireinen ja hauskoja, mutta myös yllätyksellisiä tapahtumia täynnä, etten ehtinyt kunnolla tänne edes mitään arjen kuulumisia kirjoittamaan. Mies oli Espanjassa viikolla työreissussa, joten sain pärjätä kotona kaksin lapsen (ja koirien) kanssa, myös siis iltaisin.

Oman lisänsä viikon hulluuteen toi meidän makuuhuoneen paneelinen sisäkatto, joka jostain syystä päätti alkaa pullistumaan ulospäin. Mies tuki katon ennen Espanjaan lähtöä ja onneksi tuttu kirvesmies ilmoitti pääsevänsä pelastamaan tilanteen jo parin päivän sisällä. Tämä tarkoitti kuitenkin sitä, että minä ja Luca muutimme tilapäisesti alakerran työhuoneeseen nukkumaan. Se oli pojasta hauskaa, mutta valitettavasti niin hauskaa, että nukkumaan menosta ei meinannut tulla mitään illalla. Ei olisi pieni millään malttanut laittaa päätä tyynyyn, koska alakerran sängyllä hyppiminen oli harvinaista iloa. No, pari yötä meni evakossa alakerrassa ja sitten pääsimme takaisin yläkerran omaan makuuhuoneeseen, tuttuun ympäristöön ja tuttujen rutiineiden pariin.

Lähi-idän tilannetta on tullut myös pakosta seurattua viime viikkoina, koska tällä viikolla lähdemme kauan odotetulle perhelomalle Omaniin. Ei se Dubaikaan tainnut uhkailuista huolimatta vielä räjähtää, joten ehkä sinne suunnalle reissun uskallamme turvallisin mielin toteuttaa. Tajusin, että Luca on taas kasvanut syksyn Kreikan matkan jälkeen, joten vielä ostoslistalla on ainakin sandaalit ja kesähousuja. Toivottavasti näitä löytyy jostain Ison Omenan liikkeestä, myös näin talvella. Minusta on outoa, että vaikka hiihtolomat on tulossa, niin aina kesävaatteita ei ole oikein saatavilla kuin sesonkina. Jospa sitä jotakin löytyisi, pidän peukut pystyssä.

Ihanaa aurinkoa on joka tapauksessa luvassa ja siinä parhaimmassa mahdollisessa seurassa. Lähi-idän lämpöä ja eksotiikkaa kahden komean pojan kanssa, eipä sitä paljon muuta uskaltaisi edes toivoa.

Postauksen kuvassa Alpalta saatu ihana Forest-neuletakki, josta tuli saman tien uusi suosikkivaate. Alpan tuotteista ilmestyi eilen blogissani juttu, jos alpakan villasta valmistetut tuotteet kiinnostavat.

Ihanaa alkavaa viikkoa, täällä olemme jo matkalle lähdön tunnelmissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *