Hae
Arjen suklaasuukkoja

Alpa – Pehmeän villaiset, ylelliset ja aikaa kestävät neuleet sekä asusteet

Kaupallinen yhteistyö Alpa. Minun haaveissani on aina ollut se kaunis, täydellisesti istuva, pehmeä ja lämmin, mutta samalla hengittävä neule, jonka design kestää aikaa ja myös vuosien ahkeraa käyttöä. Mikäli sinulla on samanlaisia toiveita villaneuleiden suhteen, niin suosittelen tutustumaan kotimaisen Alpan tuotteisiin, joiden pääasiallisena tuotteena on vastuullisesti alpakan villlasta valmistetut neuleet naisille ja miehille. Alpan mallistosta löydät myös pipoja ja huiveja, jotka on valmistettu samasta perulaisesta alpakan villasta kuin neuleet.  
Sain Alpalta kotikäyttöön Forest-neuletakin salvian värissä (muut värivaihtoehdot roosa ja vaaleanharmaa), joka on 100 % alpakan villaa. Neuletakin on suunnitellut Ainomaria Haataja. Kaikki muutkin Alpan neuleet on suunniteltu Suomessa ja kuosit on skandinaviseen tyyliin hillittyjä. Forest-neuletakki on pidempimallinen ja muotoonommeltu, joten se korostaa kivasti vyötäröä ja muutenkin vartalon linjoja. Neuletakissa on naisellinen olo ja rakastan sen tyylikkyyttä, mutta ennen kaikkea sitä, miten ihanalle se tuntuu päällä. Neuletakki ei kiristä eikä kutita ihoa, vaan tuntuu kaikin puolin juuri sopivalle ja istuvalle. Mallin pituus on hieman polven päälle, joten se lämmittää mukavasti myös jalkoja, ylävartalon ja käsivarsien lisäksi. Sain neuletakista vuosiksi eteenpäin itselleni toimivan luottovaatteen, joka sopii moneen tilaisuuteen hieman koruja ja asusteita vaihtamalla.   
Toisena kotituotteena Alpalta olen käyttänyt ja testannut Havu-maksihuivia purppuran värissä, joka todellakin nimensä mukaisesti on maksimaalisen suuri. Huivin materiaalina on 100 % Premium Baby Alpaca, joka on vielä pehmeämpää ja harvinaisempaa kuin Baby Alpaca -luokiteltu alpakanvilla. Huiviin on ihana kietoutua talven tuiskuja tai syksyn viimaa piiloon ja kokonsa ansiosta sen pystyy solmimaan kaulaan monella eri tavalla. Koska kaikki Alpan tuotteet on samaa hillittyä tyyliä, jotka tunnetaan erityisesti näyttävästä pintakuvioinnista, niin tuotteita pystyy yhdistelemään kivasti keskenään. Kuten postauksen kuvista huomaa, niin Forest-neuletakki sopii esimerkiksi loistavasti yhteen Havu-maksihuivin kanssa. Tästä huivista muina väreinä on saatavilla ruskea, sininen ja vihreä. 
Mikäli kiinnostuit testaamistani Alpan tuotteista, niin voit tutustua niihin enemmän alla olevien linkkien kautta:
https://alpa.fi/tuote/havu-maksihuivi-violetti/  
https://alpa.fi/tuote/forest-salvia/
Alpalla on kivijalkaliikkeiden lisäksi 24 tuntia avoinna oleva verkkokauppa, jossa voit tutustua kaikkiin muihin Alpan neuleisiin ja asusteisiin sekä tehdä tilauksia nopealla toimitusajalla:
https://alpa.fi/  
Ihanan villaista ja lämmintä talven jatkoa kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *