Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ainola Kauneusklinikka – Täydelliset kasvohoidot, räätälöitynä sinun ihanalle ihollesi

Ei meikkiä, ei kuvan käsittelyä, vain laadukkaiden Mere tuotteiden hehku iholla. Kuva otettu heti kasvohoidon jälkeen.

Meren kosteuttava kasvonaamio toimii loistavasti myös yönaamiona, antaen iholle todellisen super- kosteutuksen yöunien aikana.

Kaupallinen yhteistyö Ainola Kauneusklinikka. Ainola Kauneusklinikka Kauppakeskus Kluuvissa on erityisesti anti-age -laitehoitoihin erikoistunut kauneushoitola. Vinkkinä haluan kertoa, että ennestään kattavaa hoitotarjontaa täydentävät pistoshoidot, joita antavat ainostaan sairaanhoitaja ja lääkäri. Ainola Kauneusklinikka onkin nykyään Avin hyväksymä terveydenhuollon yksikkö, joten todella ammattitaitoinen henkilökunta on asiakkaita palvelemassa ja auttamassa kaikissa ihon hoitoon liittyvissä asioissa. Mikäli haluat tutustua ja varata ajan Ainola Kauneusklinikan tarjoamiin pistoshoitoihin, voit tehdä sen tämän linkin kautta:
https://www.ainolakauneusklinikka.fi/pistoshoidot/

Itse kävin Ainola Kauneusklinikalla ammattitaitoisen Maijan hemmoteltavana ja saamassa apua talven kuivattamalle iholleni, koska olemme tällä viikolla lähdössä Suomen harmautta pakoon perhelomalle Omaniin. Oli ihanaa, kun kaiken arjen ja matkalle lähdön kiireiden keskellä itselleni järjestyi omaa aikaa kauneudenhoitoa varten. Kaipasin apua erityisesti kasvojen ihon pintakuivuuteen. Iho on hyvä muutenkin valmistella aurinkoa varten, koska elämme nyt Suomessa pimeätä ja kuivaa talvikautta, joka rasittaa helposti ihoa. Tätä ongelmaa varten kosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito on täydellinen ratkaisu.

Maija aloitti kasvojeni hoidon huolellisella alkupuhdistuksella, joka tehtiin Ainola Kauneusklinikan oman Mere tuotesarjan kosteuttavalla puhdistusgeelillä ja viimeisteltiin sarjan rauhoittavalla kasvovedellä. Ihoni kuorittiin Meren hunaja-meripihka kuorintavoiteella, jonka jälkeen ihoani alettiin käsitellä järjestelmällisesti kohta kohdalta Oxy Pro -laitteella, jonka viidestä eri hoitopäästä minulle valittiin kiinteyttävä, aineenvaihduntaa vilkastava ja happeen perustuva kirkastava sekä ihohuokosia supistava hoitopää. Kahdella muulla hoitopäällä voidaan muun muassa imeyttää ihon tarvitsemia tehoaineita syvälle ihoon sekä kuoria tehokkaasti ihoa.
Hoidon aikana sain kasvoilleni myös Meren taivaallisesti kosteuttavan välimerentaateliöljyseosta ja orgaanista okakruunuohdakkeesta saatua ainesosaa sisältävän kasvonaamion, jonka rauhoittava ja luonnollinen tuoksu sai minut melkein nukahtamaan hoitopedille. Rentouttavaa vaikutusta täydensi Maijan antama kasvojen hieronta, joka myös tehosti naamion imeytymistä. Loppuvoiteeksi sain kasvoilleni Meren kosteuttavan hyaluronihappoa sisältävän silmänympärysseerumin ja kiinteyttävän peptidivoiteen. 
Koko kasvohoito oli aivan ihana kokemus alusta loppuun ja Maija osasi suunnittella hoidon sopimaan juuri minun ihoni tarpeita ajatellen. Sain todellakin viettää todellista laatuaikaa arjen kiireiden keskellä ja rentoutua Ainola Kauneusklinikan seesteisessä miljöössä.  
Suosittelen lämpimästi Ainola Kauneusklinikkaa, jonka oma Mere tuotesarja, yksilölliset laitehoidot ja erityinen kanta-asiakkuus konsepti on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. 
Alla linkit Ainola Kauneusklinikan kotisivuille, jonka kautta voit varata ikioman hoitohetkesi, ja linkki Ainola Kauneusklinikan Facebook kampanjaan, jonka kautta pääset varaamaan näytehoidon Oxy Pro -laitehoitoon:
https://www.ainolakauneusklinikka.fi/
https://www.ainolakauneusklinikka.fi/haluatko-ilmaisen-laitehoidon/?fbclid=IwAR0_sd9NMA7sReDdKfUtvXKsb29hqSFHTSCR9fJp946BJIwM1HlPAVrdm0c
Ihania kauneudenhoidon hetkiä ja talven jatkoa kaikille ?
Hoitohuoneen kaunista ja rauhallista tunnelmaa

Kiitos Maijalle ihanasta ja hemmottelevasta hoitohetkestä.

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Ihanan näköinen paikka ?

  2. Suvi Maarit kirjoitti:

    On ihana kauneushoitola, kiva henkilökunta ja ennen kaikkea ihanat hoidot ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *