Hae
Arjen suklaasuukkoja

Blogini muuttaa ja aloittaa ammattilaisblogina – Kiitos Kaksplus

Aivan mieletöntä, enpä olisi uskonut mitä kaikkea hienoa harrastuksena alkanut bloggaus elämääni tuokaan. Enpä olisi vielä viime keväänä uskonut missä nyt ollaan, mitä kaikkea upeita juttuja olen saanut tehdä ja miten mahtavia tyyppejä olen saanut tavata. Varsinkin sen jälkeen, kun syksyllä liityin Kaksplus.fi blogimaailmaan, josta olen tänään haikein, mutta toki eteenpäin katsovin mielin irtisanoutunut. Iso kiitos Kaksplussalle ja sen mielettömän upeille ihmisille sekä muille bloggareille.

Blogini aloittaa portaaliblogina 1.3.2020 alkaen uudessa blogikodissa. Se, mikä tämä uusi blogini koti on, selviää sopimuksesta johtuvista syistä hieman myöhemmin. Helmikuun loppuun asti olen vielä normaalisti Kaksplussan jäsen ja blogiani voi seurata sitä kautta sekä tietysti vanhaan tuttuun tapaan blogit.fi -palvelun perhekategoriasta, josta tämä koko homma sai alkunsa.

Hieno matka ollut jo nyt takana, minkä aikana blogilleni on kerääntynyt uskomattomat yli 10 000 kuukausittaista ja vakituista lukijaa. Tämäkin tuntuu itsestäni uskomattoman hienolta jutulta. Tästä on upea jatkaa kohti uutta, kun vanha ovi alkaa hiljalleen takanani sulkeutua. Jännää, mitä kaikkea tämä muutos tuokaan tullessaan. Enpä taida uskaltaa edes arvailla.

Kaunista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *