Hae
Arjen suklaasuukkoja

Nyt on paras aika ale -ostoksille – Lucan uudet vaatteet

Kotiäitiyden yksi parhaita puolia on, että on aikaa kierrellä kaupoissa ja oikein ajan kanssa. Väitän tietäväni Ison Omenan parhaimmat alennusmyyntien ajat. Ainakin niille merkeille ja tuotteille, joita meillä suositaan ja mitä meillä tarvitaan. Mitä me sitten tarvitaan akuutisti? No, lasten vaatteita tietenkin, kun perheessä on vauhdilla kasvava pojan pallero.
Minulla on tapana ostaa aina vuoden alussa ja juhannuksen jälkeen alesta Lucalle seuraavaksi käyttöön tulevan vaatekoon vaatteita. Nyt käytössä on koko 86 (Luca ikäisekseen hoikka poika), joten nyt oli haussa koko 92. Tällä systeemillä säästää selviä satasia, koska paitoja, housuja, huppareita ja muita käyttövaatteita kuluu huomattava määrä viikon aikana.
Nyt kävin katsastamassa Popin alen, koska jo ennestään annetun alennusprosentin lisäksi sai 20 prosentin lisäalen ja toki bonuspisteet siihen päälle. Eipä tarvinnut liikkeestä tyhjin käsin lähteä. Sieltä löytyi ihanan lämmin talvipipo nyt heti käyttöön, kevääksi huppari, t-paita tulevaa Omanin matkaa ja kesää varten sekä neljä trikoota olevaa paitaa kevättä varten. Kaikki seitsemän tuotetta maksoivat yhteensä alle 80 euroa. 
Edullista, mutta taattua Popin laatua. Meillä tykätään tästä merkistä ja paljon. Pipo pääsi heti päähän ja taisi olla mieluinen, kun sovituksen yhteydessä poika tuumasi, että tämä on Lucalle hyvä. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun sain pojalta itseltään jonkin mielipiteen omista vaatteista. Yllättävää ja näin taas on pojan kehitys mennyt eteenpäin. Onneksi sain kuitenkin vielä valita pojalle muuten vaatteet. Hän itse keskittyi rattaissa katsomaan Kaapon seikkailuja puhelimestani ja minä sain shoppailla rauhassa.
Hienoja ale löytöjä kaikille ja mukavaa keskiviikko iltaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *