Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuri Alteya Organics – Ylistys luonnon ruusuille ja laventelille

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Nämä tuotteet iholle ja hiuksille ovat aivan mielettömän ihania, pohjautuen erityisesti bulgarialaisen luomulaatuisen ruusuöljyn (Rose Otto) tehoon. Ruusuöljyssä käytettävien Damascena-ruusujen viljely ulottuu 1900-luvulle saakka ja perimätieto on kulkenut sukupolvelta toiselle sarjan perustajien suvussa. Ruusujen ja laventelien lisäksi tuotteissa käytetään muitakin ihoa helliviä luomukasveja, jotka yhdessä tekevät ihmeitä ihollesi, muun muassa kosteuttaen, rauhoittaen ja siloittaen ihoa.
Testasin tuotteista ihon puhdistukseen tarkoitettua Ruusu-kasvojenpuhdistusainetta, joka vei kaiken meikin ja päivän aikana tulleen rasvaisuuden tunteen kasvoiltani hellästi, ihoa lainkaan kuivattamatta. Puhdistustuotetta suositellaankin erityisesti kuivalle iholle. Puhdistuksen viimeistelyyn sopii loistavasti Ruusu-kasvovesi, joka syväpuhdistaa ja samalla kuitenkin rauhoittaa ihon, valmistellen ihon vastaanottamaan joko Ruusu-päivävoiteen tai Ruusu-yövoiteen vuorokauden ajasta riippuen. Nämä voiteet esimerkiksi taistelevat ihon ikääntymistä ja ryppyjä vastaan. Tuotteet ovat ihanan kevyen tuntuisia iholla, mutta kuitenkin tunsin niiden tehoaineiden vaikutuksen kasvoillani. Voiteiden päälle tai voiteiden sekaan sopii muutama tippa irisoivaa ihme-seerumia, joka todellakin antaa hehkua väsyneelle talvi-iholle. 
Mikäli talvi ja kuiva ilma on jo päässyt kuivattamaan ihoasi, niin sen hoitoon Alteya Organics-sarjasta löytyy Ruusu-ihmesalva ja Laventeli-monitoimisalva. Etenkin rohtuneiden huulien ja kuivien kantapäiden hoidossa nämä toimivat itselläni aivan ihanasti ja jo muutaman käyttökerran jälkeen rohtuneisuus ja kuivuus oli helpottanut. Tuotteet ovat todellakin nimensä veroisia, eivätkä lupaile käyttäjilleen liikoja.
Hiuksille tarkoitetuista tuotteista testasin ruusuöljyä ja laventelia sisältäviä hiusten tehohoitoja. Niitä käytetään 1-2 kertaa viikossa, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia hiuksissa (teho parempi esimerkiksi saunassa, minkä myös huomasin) ja sitten huuhdellaan pois. Tuotteiden tehoaineet korjaavat hiuksia syvältä, antaen kiiltoa ja vievät muun muassa sähköisyyttä pois. Näihin myös ihastuin paljon. Todella laadukkaita luonnonainesosiin pohjautuvia tuotteita, joiden käyttöä varmasti myös jatkan.
Yleisesti ottaen voin suositella koko Alteya Organics-sarjaa kaikille, jotka arvostavat perimätietoa, luonnonkasveja ja tietenkin ruusujen huumaavaa tuoksua, joka leijailee ihanasti ympärillä tuotteita käytettäessä. Voit tutustua ja tilata tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta myymälöiden lisäksi:
https://www.ruohonjuuri.fi/tuotemerkit/alteya_organics
Ihania ja ruusuntuoksuisia hetkiä kaikille kauneudenhoidon parissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *