Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ihana ja historiallinen tammikuun Bette saapui

Kaupallinen yhteistyö Bette Box. Ninpä, tämän jos meistä jokainen muistaisi sanoa ääneen useammin. Tärkeintä olisi sanoa se ääneen tai edes mielessään itselle: Sinä olet tärkeä. Tämän voi osoittaa itselle myös teoilla, itsestä huolta pitäen ja itseä hellien. Minulla onkin tänään syytä hymyyn, sillä historian viimeinen Bette saapui kotiini, joka on täydellinen itseni hemmotteluun. Helmikuusta lähtien Bette kauneuspaketti tunnetaan nimellä Goodiebox, kun Bette ja Goodiebox aloittavat yhteistyön. Aivan huikea paketti ihania yllätyksiä silloin myös on varmasti tulossa. Tästä olen varma ja silloin on taas syytä leveään hymyyn.
Nyt kuitenkin eletään vielä tammikuuta ja pääsemme kurkkaamaan tammikuun Betteen. Mitä kaikkea ihanaa kaamoksen piristykseksi se toikaan tullessaan? Tammikuun Bettestä löytyi seuraavat tuotteet: Paese Diamond luomiväri, joka sisältää jopa yli 50 % aitoa helmeä tuoden upean metallinhohtoisen lopputuloksen, Batiste Hint of Colour Briliant Blonde sävyttävä kuivashampoo vaaleille hiuksille, Ziaja Med Lipid Physioderm silmänympärysvoide ihon tehokosteutukseen ja ihonalaisen kosteuden haihtumisen ehkäisyyn, Eucerin Dermopurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment kemiallinen yökuorinta epäpuhtaalle iholle, Libresse V-Care intiimipesugeeli, Friggs C-vitamiini poretabletit appelsiinin makuisena ja Fruit-tellan vähäsokerisia mansikanmakuisia hedelmätoffeemakeisia. Lisäksi Betten ja Goodieboxin upean ystävyyden alun kunniaksi paketista löytyi myös Niren Beautyn puuterisivellin.     

Innostuneena alan taas testailemaan itselleni täysin uusia tuotteita, joista eniten ensisilmäyksellä kiinnostusta herättää silmänympärysvoide ja kemiallinen yökuorinta, jollaista en ole tainnut koskaan aikaisemmin edes kokeilla. Bettessä on ollut yksi parhaita puolia, että löydän sieltä uudenlaisia tuotteita osaksi kauneudenhoitoani ja pääsen yllättymään joka kerta boksin saapuessa. Tätähän minä ainakin rakastan arjessa, positiivisia yllätyksiä juuri minulle. C-vitamiini kuuri alkaa myös välittömästi huomenaamusta alkaen, kun sellainen kerran boksista löytyi. Myös muille tuotteille varmasti käyttöä löytyy. Ehkä vaaleiden hiusten kuivashampoo jää käyttämättä näin tummahiuksisena, mutta onneksi lähipiiristäni löytyy vaaleilla kutreilla varustettuja ystäviä, joille tuote on varmasti mieluinen esimerkiksi lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi.
Voit tilata ikioman ja ihanan Betten itsellesi Betten kotisivujen kautta: https://www.bettebox.fi
Kaunista tammikuun jatkoa ja odotellaan yhdessä mitä ihania yllätyksiä helmikuu tuo tullessaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *