Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ruohonjuuren laadukas luonnonkosmetiikka – Kevyt päivämeikki kiireiselle äidille

Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri. Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen on mukava aloittaa sen täydellisen kauneustuotteen metsästyksellä. Oletko jo tutustunut Ruohonjuuren ihanan luonnollisiin ja laadukkaisiin meikkeihin? Jos et vielä, niin tässä saat muutamia hyviä vinkkejä tuotteista, joilla loihdit hetkessä itsellesi upean päivämeikin, ja jotka ovat ystävällisiä niin iholle kuin ympäristölle.

Itselleni päivämeikkiin riittää muutamat perustuotteet, eikä aikaa yleensä edes olisi enempään. Kuvan meikissä tein kasvojen ihon pohjustuksen Madaran meikkivoiteella no. 30 Rose Ivory, joka levittyy täydellisen hyvin ja peittää ihon pienet virheet, mutta antaa ihon silti hengittää. Tuote ei jätä ihoa tukkoisen tai meikatun tuntuiseksi, vaan tuntuu iholla pikemminkin laadukkaalle kasvovoiteelle. Meikkivoiteen päälle laitoin Avril Organic sarjan kivipuuterin Clairen, joka vie kevyellä sipaisulla kaiken kiillon pois kasvoilta. Näin talviaikaan suosin kasvojen viimeistelyssä poskipunan sijasta aurinkopuuteria, koska se antaa kasvoille tervettä hehkua. Tähän erinomainen vaihtoehto on Zuii Organic sarjan aurinkopuuteri Sun, joka sopii iholle kuin iholle antaen hehkun lisäksi muotoja kasvoille.

Kulmat meikkasin Madaran voidemaisella kulmavärillä no. 20 vinoa kulmakarvasivellintä apuna käyttäen. Pidän voidemaisesta kulmaväristä, koska sillä saa helposti katseeseen syvyyttä ja meikkiin näyttävyyttä tilanteen ja fiiliksen mukaan. Yleensä aloitan kevyellä kerroksella varovaisesti ja lisäilen sitten väriä fiiliksen mukaan.

Täydelliseen päivämeikkiin kuuluu itselläni ripsivärin lisäksi himmeä luomiväri. Nyt levitin luomille Madaran luomi- ja kasvoväriä no. 64 Heat, joka rikkoo perinteet jauhemaisesta luomiväristä. Voidemainen väri on helppo sipaista luomille ja tuote sisältää juuri sopivasti pigmenttejä ja kuultoa antavia ainesosia. Sama juttu kuin voidemaisen kulmavärin kanssa, sinä itse päätät miten intensiivisen meikin haluat itsellesi luoda. Silmien meikin viimeistelin klassisen mustalla Avril Original ripsivärillä, joka on aina varma valinta.

Huulien iholla käytän oikeastaan aina vaaleita sävyjä. Kuvassa huulilla on Madaran huulikiilto no. 73 Magnetic Nude. Tuotteessa värin ja kiillon lisäksi on parasta se, että tuote ei kuivata huulien ihoa, vaan todella kosteuttaa ja hoitaa huulia.

Myös laadukas meikki täytyy muistaa poistaa kasvoilta huolellisesti ennen nukkumaan menoa. Tähän annan vinkkinä Madaran sarjasta kaksivaiheisen meikinpoistoaineen, jossa ensin hellävarainen öljyfaasi poistaa meikit kasvoilta, huulista ja silmistä. Tämän jälkeen ihoa hellivät kukkaisvedet viimeistelevät puhdistuksen, kosteuttaen ja rauhoittaen ihon. Tuote sisältää myös sitä elintärkeätä hyaluronihappoa. Meikinpoistoaine levitetään vanulapulla ja lopuksi iho huuhdellaan vedellä.

Alla linkit postauksen tuotteisiin, joita löytyy Ruohonjuuren verkkokaupan lisäksi Ruohonjuuren myymälöistä.

Ihanaa ja kaunista tammikuun jatkoa kaikille ?    

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/meikkivoide-no-30-rose-ivory-30-ml-madara-4752223000515
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/kivipuuteri-claire-avril-3662217000654
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/voidemainen-kulmavari-no-20-madara-4752223000676
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/luomi-ja-kasvovari-no-64-heat-4-ml-madara-4752223000386
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/ripsivari-original-musta-avril-3662217003877
aurinkopuuteri-sun-zuii-812144013118
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/huulimeikit/huulikiilto-no-73-magnetic-nude-madara-4752223000461
https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/puhdistus/meikinpoistoaine-100-ml-madara-4752223000935

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *